Skip to main content
  • Goldie
  • 21.03.2015.

Ikona drum & bass pokreta na Exitu

Popunjava se X-Bass program ovogodišnjeg Exit Festivala.

Piše: 

Naslovna foto

Goldie


Legendarni DJ i producent, engleski glumac i vizualni umjetnik, Goldie, nastupit će 10. srpnja na glavnoj pozornici Exit festivala u okviru popularnog X-Bass programa, koji se i ove godine realizira u suradnji s globalnom glazbenom platformom UKF. Živa ikona drum & bass pokreta i osnivač pionirske diskografske kuće „Metalheadz“, u Novi Sad se vraća zbog proslave 15. rođendana Exita i 20 godina od izlaska najutjecajnijeg drum&bass albuma, Goldiejevog prvijenca „Timeless“.  
{youtube}R6EWdBb2sXA{/youtube}

Iste noći, na glavnoj pozornici pridružit će mu se i sve popularniji pariški tandem Dirtyphonics, a 9. srpnja na istom mjestu žurku do jutra pravit će londonski DJ i producent Breakage kojeg prati MC LX oNe. Svi fanovi hip-hopa i jakih bas linija 11. srpnja imat će pravi praznik jer na Exit dolazi njujorški beatmaker Just Blaze, producent čiju glazbu na svojim albumima koriste Jay Z, Eminem, Kanye West, Snopp Dogg i Rick Ross! Završne večeri, u nedjelju 12. srpnja, X-Bass boje branit će trio Critical Soundsystem koji čine dokazani drum&bass majstori, vlasnik čuvene „Critical“ etikete Kasra, popularni ruski producent Enei i nova austrijska zvezda Mefjus.
{youtube}rZjUMQdmpas{/youtube}
 
Ulaznice se prodaju po cijenama od 459 kn (474 kn online) za Exit festival te 285 kn (290 kn online) za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture (EXIT + Sea Dance) može se nabaviti za samo 549 kn (559 online). Paketi koji uz ulaznice sadrže prijevoz i smještaj na oba festivala, mogu se pronaći na stranici www.exittrip.org.

Podsjećaju se vlasnici ulaznica za Exit festival, kupljenih prije 15. siječnja, koji su na poklon dobili i ulaznicu za Sea Dance, da izvrše kratku aktivaciju na https://exitavantura.gigstix.com/, najkasnije do 31. ožujka, kako bi im ulaznice za festival na Jazu postale važeće.
 
Pretprodajna mjesta u Hrvatskoj

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2