Skip to main content
  • sms
  • 1.08.2013.

Ima smisla biti u Tisnom

Četvrto izdanje Stop Making Sensea počinje danas, a ove godine nudi najveći broj izvođača ikad čime je osigurana i titula najvećeg tuluma dosad.

Naslovna foto

sms
 
Stop Making Sense festival održava se u Tisnom  i potrajat će do 4. kolovoza, a svirat  će Sebo K, Session Victim, John Talabot, Will Saul, Appleblim i brojni drugi. Pobjednik DJ natječaja Radija 808 i Stop Making Sense Festivala, DJ d°gree, otvorit će festival svojim nastupom.
 
Stop Making Sense Festival osigurao je jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za posjetitelje iz zemalja bivše Jugoslavije. Festivalska ulaznica je 600 kuna, a uključuje ulaz na sve zabave u klubu Barbarella. Dnevna karta je 200 kuna i uključuje ulaz u klub Barbarella, a ulaznica kupljena samo za klub Barbarella je 70 kuna.
 
Organizatori su osigurali i smještaj u kampu na samoj festivalskoj lokaciji u Tisnom. Šareni šatori, podpads, koji ovisno o veličini koštaju i do 50 funti po osobi, dostupni su po 20% nižoj cijeni ako se prilikom rezervacije unese kod za popust – sms20.
 
Ako vam nije dosta uživanja nakon festivala, The Garden Tisno vas poziva na besplatni Good Times beach party 5. kolovoza od 20 sati do 2 sata nakon ponoći, a nastupaju Norman Jay, Bobby Beige i Nick The Gardener. Sve ostalo što vas zanima, potražite na službenoj stranici festivala, a evo vam i potpuna satnica.
 
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2