Skip to main content
  • alt
  • 13.06.2015.

Incognito Summer Opening u Kalypsu na Zrću

Malo faceliftinga, puno entuzijazma, truda i vrijednih ruku i Kalypso je u novoj sezoni osvanuo s novim licem i novim party konceptom.

 
Pijesak Zrća sada će vibrirati beatovima iz najboljeg sound sistema na plaži kluba u potpunosti inkorporiranog u okolnu prirodu i oderati pravi početak ljetne sezone s 4 partyja u tri dana na Incognito Summer Opening Festivalu.

alt

 
Ovaj festival ujedno je i prvijenac u organizaciji Reforma Music Events, pobjednika prvog hrvatskog showa Survivor, osobnog trenera i popularnog DJ-a, te Event Managera, Vazmenka Pervana. 
 
Momak koji zna preživjeti postavljao je do sada već genijalne partije na neuobičajenim lokacijama bilo da se radi o Reforma teretani ili pak Hypo centru s malim cool zapletom a to je da su svi sudionici imali bijeli dress code. Ova ideja je kasnije evoluirala u jedan fašnički party pod maskama na kojem je i rođen koncept Incognito partyja.
 
Od 19. do 21. lipnja sada možete prisustovati plodovima organizacije i biti potpuno inkognito, biti tko želite, reći što hoćete, isplesti nove priče, urlati do iznemoglosti i plesati kao da vas nitko ne gleda u pozdrav ljetu uz mnoštvo glazbene ekipe sakupljene s naših prostora. Neki su vam već nadebelo poznati neki tek pišu svoje muzikalne priče. 

alt

 
Iza pulta će se za vaše glazbeno zadovoljstvo i ispraćaj proljeća i obećanja besanih ljetnih noći naći Pill Jackson (ZG), Mad Crew (PU), live jam by Janko Novoselić ft. Kozmodrum (ZG), Darko Kustura (ZD), Yakka (NG), Duplo (PU), Andrologic (ZD), Franky (ZG), Vazmenko (ZG), Full Ferry (ZG), Blacksoul (ZG), Unique (PU), Miss Soulfly (RI), Yunnan Sound (ZG), Apollo Eighteen (KR), Homeboy (ZG), Borut Cvajner (PU), Alen Simple (PU), Katie Heart (PU).
 
Kako biste mogli i zabilježit na svom party rasporedu koji dan ćete se zaletjeti do Hrvatske najplaže donosimo i raspored događanja po danima:
 
PETAK / SUNSET CAFÉ @ Main Floor
w/ Pill Jackson, Music After Dinner, live jam by Janko Novoselić ft. Kozmodrum, Darko Kustura, Yakka
 
SUBOTA / 1 / AFTER BEACH @ Pool Deck
w/ Duplo, Andrologic, Franky
After Beach party održava se na Pool Decku kluba Kalypso, 
 
SUBOTA / 2 / INCOGNITO @ Main Floor
w/ Vazmenko, Full Ferry, Blacksoul, Unique, Miss Soulfly
Incognito je poseban party: posjetitelji na ulazu dobivaju masku za lice i stvari se odjednom iz temelja mijenjaju. Dancefloorom će vladati house, techno
 
NEDJELJA / JUNGLE JAM @ Jungle Floor
w/ Yunnan Sound, Apollo Eighteen, Homeboy, Borut Cvajner, Alen Simple, Katie Heart

alt
 
Upade si kao i obično možete zgrabiti putem Eventima gdje će vam cijena trodnevne festivalke iznosti 99kn za ranoranioce, 199kn u redovnoj pretprodaji i 349 za V.I.P ekipu (festivalska vip ulaznica uključuje: VIP area + rezervacija stola + koktel dobrodošlice Incognito na sva 4 partyja). Pojedinačne ulaznice po danu, tj, partyju iznose: Sunset Café 59 kn, After Beach 39 kn, Incognito 69 kn, Jungle Jam 59 kn
 
Za više infa i detalja skokni cyberpaceom na FB stranicu ili pak službenu stranicu Reforme.
 

Foto: Bruno Zlomislić
dobar house desktiop
dobar house mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju