Skip to main content
  • alt
  • 16.09.2015.

Isječci najboljih hrvatskih festivala na Be-At TV

Sigurno si već na putima kojima su te povela nemirna stopala zamijetio koji žuti list i uhvatila te ona neobjašnjiva ugodna meka nostalgija za ljetnim pozornicama.

 
Na tren si povučen nazad uz miris kreme za sunčanje ili nekog mohita na ljetnu terasu u Proustovskom momentu prisjećanja. Kako ne bi morao vrtjeti samo mentalni video/audio program pobrinuo se Be-At TV, odlična web stranica koja je svoj rad posvetila tome da postane platforma za prenošenje najboljih setova s cijele kugle, bio im cilj samo prisjećanje, bilo da pruži komadić atmosfere onima koji nisu mogli biti tamo, bilo da bi mogao uživati doma sam sa sobom ili pak da arhivira sjećanja. 

alt

 
Tako je posebno istaknuta skupina ljetnih festivalskih priča na Be-At TV ovoga puta upravo ona sakupljena ne hrvatskom tlu. Prikupili su najbolje elemente festivalskih egzibicija i sabrali ih u playlistu za jedan sasvim reminiscentni dan. Na listi su se našli isjećci setova s Barrakuda, Hideouta i Sonusa. Skokni na web, klikni play i ugodna vam srijeda dragi naši! Uspon na grbu tjedan je uvijek lakši uz dobar soundtrack!
sonus 2
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.