Skip to main content
  • 27.05.2014.

Još danas i sutra povoljne ulaznice za Schengenfest

Željni ste dobre zabave? Želite na Schengenfest? Iskoristite ovu priliku jer samo  još dva dana, do 28. svibnja, svoje ulaznice možete kupiti po jeftinijoj cijeni od 60,50 eura, u što je uključeno i kampiranje.

Piše: 


Od lipnja u prodaju kreću i jednodnevne ulaznice, a organizatori upozoravaju da svoje ulaznice nipošto ne kupujete na mjestima koja nisu za to ovlaštena. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr; www.entrio.hr ili putem www.kartoteka.si.

Sunce, glazba i pregršt dobre zabave, sve vas to očekuje od 1.- 3. kolovoza u Vinici na hrvatsko-slovenskoj granici. Festival koji se u prethodnih 5 godina razvio u najveći open air festival u Sloveniji, svake je godine sve bolji, sve više seksi i definitivno "sve provokativniji".
{youtube}3DoDO0xbqoU{/youtube}

Ne možete dočekati? Čini vam se da će dva mjeseca do festivala trajati cijelu vječnost? Ne brinite!

Schengenfest želi da se usred ljeta dobro zabavljate uz tisuće ljudi željnih odličnog ovogodišnjeg line upa;  Die Antwoord, H.I.M, 2CELLOS, Morcheeba, Djaikovski, Bajaga i Instruktori samo su neki od izvođača koji vas očekuju u  na ovogodišnjem „festu“.

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.