Skip to main content
  • 22.07.2011.

Josh Wink i Danny Howells u Dubrovniku

Kompletiran je program prvog Re-Vel-In Festivala. U četiri dana nastupiti će sedamnaest izvođača i DJ-a u višesatnom programu. Vrata “Culture Cluba Revelin” otvarat će se u 21:30, a program će počinjati u 22 sata.

Piše: 

Naslovna foto

Josh Wink


Četvrtak, 28. srpanj
 
Tom Novy
Prisutan na sceni već  više od 15 godina, Tom Novy je razvijao stil unutar domene house zvuka, od početnog progresivnog do aktualnog garage housea prožetog vokalima. Među najveće Tomove uspjehe definitivno spadaju singlovi “Without Your Love” I “Your Body”, ali I činjenica da je nevjerojatnih 14 godina bio resident kultnog Spacea na Ibizi.
{youtube}5l_xJEeTGaA{/youtube}
 
Lemon (Balance.FM)
Kultno ime regionalne elektronske scene, DJ, promoter i producent. Autor uspješnog projekta “Balance”, pokretač “Rabac Summer Festivala” i nekadašnji resident “Ambasade Gavioli” čiji setovi variraju od electra i minimala do progressive housea I techna.
 
Audiometric (AHM Records, DSB)
Dubrovnik Sounds Better! Audiometric su eksplozivni dubrovački producentski/dj house duo koji se mogu pohvaliti nastupima uz Stereo MCs i Gramophonedzie.
 
Petak, 29. srpanj
 
Inna
Nastup na Re-Vel-In Festivalu bit će prvi hrvatski nastup pjevačice čiji su singlovi “Club Rocker” i “Sun Is Up” najveći europski plesni hitovi proteklih mjeseci i čiju karijeru glazbenice, humanitarke i modne ikone prati više od 3 milijuna fanova na Facebooku. Prekrasna 24 godišnja Rumunjka na naš festival dolazi s live showom i reputacijom prvorazredne, adrenalinske koncertne eksplozije. Ova atraktivna pjevačica dosad je objavila dva albuma – “I Am The Club Roker” i “Hot” –  čiji su singlovi hvatali vrhove top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Francuskoj, Rusiji, Švicarskoj I diljem Europe. Nastup u Dubrovniku ovoj će ambasadorici UNICEF-a i aktivistici za prava životinja biti premijerni u Hrvatskoj, samo nekoliko tjedana nakon što je oduševila više od 15 tisuća fanova na velikom partyju u Ljubljani.
{youtube}1rh3_r0nbKs{/youtube}
 
DJ Iggy (Papaya)
DJ Iggy donosi na Re-Vel-In electro i house zvuk sjevernijeg Jadrana i iskustvo skupljeno rezidenturom na Zrću.
 
DJ Slim (DSB)
Još jedan istaknuti član DSB kolektiva, DJ i producent, višegodišnji “ovisnik”  o iskrenoj house glazbi na kojoj i temelji svoje setove.
 
Subota, 30. srpanj
 
Josh Wink
Iznimno popularan DJ i čest gost ovih krajeva, jedan od ključnih protagonista svjetske elektronske scene u svojim će nastupima proći širok pojas žanrova – od techna preko housea do drum’n’bassa i eksperimentalne muzike. Kao producent i remixer je surađivao s mnogim velikim imenima među kojima su i Depeche Mode, Radiohead, Moby, Trent Reznor i Gorillaz.
{youtube}poF7kq2m-Ko{/youtube}
 
Danny Howells
Svjetski poznati DJ i producent čija glazba se može opisati kao progressive house, ali ljudi više vole koristiti kovanicu "deepsexyfuturistictechfunkouse", što je upravo ono što će zapaliti treći dan Re-Vel-In Festivala. Nadaleko je poznata njegova interakcija s publikom za vrijeme nastupa, kao i šareni outfiti i neizbježni eye liner. Objavio je desetak albuma među kojima su se neki našli vrlo visoko na Billboardovoj top listi elektronske muzike.
 
Pete Dux (United Electronic Sound)
Techno i tech house mag iz Zagreba, jedno od najvećih imena ovih prostora, pokretač  “United Eletronic Sounda” i DJ koji je nastupao rame uz rame sa velikanima poput Umeka, Adama Beyera, Davea Clarka i mnogim drugim
 
Tino (DSB)
Sa stilom koji se proteže od minimala do hard techna, iskusni član DSB kolektiva razdrmat će publiku u subotu, 30. srpnja.
 
Nedelja, 31. srpanj
 
Sharam
Kultni house DJ i producent, dio poznatog dvojca Deep Dish, osvajač Grammyja i podjednako uspješan solo izvođač. Vrhunac Sharamove karijere definitvno su bili objava singla “PATT (Party All The Time)”, ljetnog superhita 2006., te izlazak albuma “Get Wild” na kojem se surađivao sa Diddyjem, te Kid Cudijem, Patsy Cline s kojima potpisuje single “She Cam Along”, jednu od klupskih himni 2009. godine.
{youtube}IGxcDhmNtao{/youtube}
 
Toni Juranović  (Control Music)
Najpoznatiji makarski house electro DJ na sceni je prisutan već nekoliko godina, a samo pogled na bookirane datume u srpnju otkriva da apsolutno drži u šaci klupsku scenu srednjeg Jadrana! Odličan odabir za kraj našeg festivala.
 
DJ Speed (DSB)
Nedjeljni slot na festivalu pripao je DJ Speedu, residentu Culture Club Revelin, koji slovi kao prava lokalna house zvijezda.  
 
Line up-u će se svaki dan pridružiti jedan pobjednik DJ natječaja.
 
ULAZNICE
 
Festivalske ulaznice
Promotivna cijena: 249 kn (do 21. srpnja)
Pretprodaja cijena: 299 kn (od 22. do 27. srpnja)
Na dan festivala: 349 kn (na dan festivala)
 
Jednodnevne ulaznice
Pretprodaja: 99 kn
Na dan festivala: 120 kn
 
Ulaznice se mogu kupiti na:
Svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu
Na web stranici www.eventim.hr
Na devet prodajnih mjesta u samom Dubrovniku:
Caffe Pizzeria "BELLA DONNA" u DOC-u
Caffe Bar "AFRIKA"
Caffe Bar "CASABLANCA"
Caffe Bar "MICRO"
Lounge Bar "CULTO"
Pizzeria "TABASCO"
Club "23"
Caffe "MERCANTE"
Caffe bar "ZINO"
Re-Vel-In je primarno festival elektronske glazbe koji publici željnoj zabave do jutra donosi najveća svjetska, regionalna I lokalna imena plesne glazbe. No, više od toga, Re-Vel-In je “feel good” festival, festival dobre glazbe i dobrih vibracija na mjestu kojem ćete se vraćati još puno puta.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2