Skip to main content
  • 2.03.2016.

Josh Wink na Moondance festivalu

Moondance festival objavljuje Early Bird 2 pakete kao i novog headlinera.

Piše: 


Nakon što su Early Bird paketi rasprodani u rekordnom roku, Moondance festival objavljuje Early Bird 2 pakete koji će biti u prodaji od 15.3. po cijeni od 179 kn za posjetitelje iz regije na stranicama Ticketshop.hr i njihovim fizičkim poslovnicama. Paketi uključuju narukvice za sve tri večeri, prvi after party, Moondance bedž i energetsko piće dobrodošlice.
{youtube}eKY8qpPmGnk{/youtube}

Josh Wink, novi je headliner Moondance festivala. Ovaj strastveni DJ i producent, koji je zadužio svijet svojim klasicima “Don’t Laugh”, “Higher State of Consciousness”, “I’m Ready" te novijima kao "Talking To You" upisao se u povijest kao jedan od najcjenjenijih autora elektroničke plesne glazbe. Pažljivo biranim izdanjima beskompromisnih autora na svojoj etiketi Ovum, Josh josh uvijek slovi za jednu od najprogresivnijih figura elektroničke glazbene scene.

Remiksi njegovog singla "Denial" u režiji Luke Slatera pod pseudonimima Planetary Assault Systems and L.B. Dub Corp upravo izlaze na Ovumu. Ovo je njegov tek drugi nastup u Hrvatskoj i prvi u Dalmaciji.
{youtube}Y9gWA491H4U{/youtube}

Prvi najavljeni headliner je Jeff Mills , detritski techno mag kojemu će ovo biti drugi nastup na Moondanceu. Pokrenut 2013. Moondance festival se kroz tri izdanja prometnuo u vodeći hrvatski techno festival koji je postao sinonim za kvalitetni techno dovodeći najeminentnija imena techno scene ne vodeći se kvantitetom nego kvalitetom. Techno ikone kao što su  Octave One, Jeff Mills, Dave Clarke, Ben Sims, Alan Fitzpatrick samo su neki koji su nastupali u prijašnjim izdanjima festivala.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2