Skip to main content
  • alt
  • 19.02.2015.

Južnjačka, ali ovoga puta duša

 Četiri dana nakon službenog kalendarskog ludila proglašavanja početka ljeta kod susjeda u Crnoj Gori odvija se produhovljena, intimna i topla festivalska priča.

Southern Soul se vraća na crnogorske lokacije treću godinu za redom i balkanske duše (znamo da su te najbolje) vodi na putovanje glazbe, plesa, sunca i valova.

 
Ova 4 dana butique festivala, od 25. – 28. lipnja, provest će vas koncentričnim krugovima najdubljeg soula, jazza koji vodi do usijanja, pomaknutog funka, melodičnog housea i zaigranog disca. Šetače južnjačkom dušom dočekat će 40 umjetnika i preko 70 sati glazbe, zasipane po tri stagea.

alt

 
Nisi li za velika grandiozna očitovanja glazbenih mogula s vatrom, pjenom, tortama i slično nego je za tebe srž svega još uvijek glazba. upravo ovaj festival na najljepšoj crnogoskoj pješčanoj plaži bi mogao biti ono što tražiš. Nakon čitavog dana plesa možeš se okrenuti prema pučini i ponovo pronaći sebe dok sunce zalazi nad morskom površinom.

alt

 
Za sada poznati lineup kaže: 
 
Fatima and The Eglo Live Band 
Dorian Concept feat. Cid Rim & The Clonious
Matthew Halsall Quintet 
The Elliptics feat. Vanessa Freeman
Jeremy Underground
Jamie 3:26
Romare
Max Graef
Mr Mendel
Alexander Nut 
Lay-Far
Patrick Forge
Perry Louis
Phillie P
 
Stoga trk ovdje i zgrabi si još nekoliko preostalih upada za ranoranioce. Zimski san je gotov, balkanski nemirni duhovi se bude!
 
sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2