Skip to main content
  • parov stelar
  • 28.05.2012.

Kaiser Chiefs i Parov Stelar nastupaju na rijeci Kupi

Malo slovensko mjesto Vinica, u blizini Karlovca, uz rijeku Kupu ove godine slavi petu obljetnicu festivala kojeg su u prethodnim izdanjima posjetili deseci tisuća ljudi.

Piše: 

Naslovna foto

Parov Stelar

 

Schengenfest je prošle godine oduševio preko 14 000 ljudi, ove godine trajat će tri dana od 3. – 5. kolovoza uz prostor za kampiranje i niz popratnih sadržaja, na svoju petu obljetnicu Schengenfest odlučio je ponuditi još bolji provod pa se na ovogodišnjem popisu ovog slovenskog festivala nalaze: Kaiser Chiefs, Parov Stelar, Tom Novy, Funkerman, Shapeshiftersi,Gramophondzie od ostalih potvrđeni su i Leningrad Cowboys, Siddharta, Majke, Viza, Kawasaki 3p, Riblja Čorba, Parni Valjak, Golem, Lollobrigida, Leeloojamais, Sevdah Baby i drugi koji će biti uskoro dodani ovom bogatom line-upu.

{youtube}yV8yESkUW_c{/youtube}

Ulaznice za Schengenfest dostupne su u Hrvatskoj na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 49 eura, a u velikoj akciji koja traje do 26.6. za cijenu od 5, dobit ćete 6 ulaznica! Prvi kontingent ulaznica za festival već je rasprodan.

brejcha 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.