Skip to main content
  • inmusic festival
  • 18.06.2012.

Ko to tamo peva na INmusicu

Uz balkanski party koji podrazumjeva naziv novog programa na INmusic Festivalu svoj put do Jaruna pronaći će i legendarni autobus iz naslovnog filma.

Naslovna foto

inmusic festival

"Ko to tamo peva / Balkan party" dobio je naziv prema legendarnom filmu, a podrazumijeva novu pozornicu na koj će nastupiti izvođači poput DJ Surke, Pozdrav Azri i Zykopopsa.

DJ Surka poznat je publici po svom beatboxu s mikrofonom i loop mašinama te improvizaciji koja svaku pjesmu čini neponovljivom. Glazba koju proizvodi je uglavnom plesnog karaktera,od funka, reggae-a, duba, dubstepa, drum&bassa, afro ritmova pa i jazza i rocka, hip hopa novijeg i starijeg, house-a i techna. Teško je to opisati, potrebno ga je doživjeti.
{youtube}qWOM26ieoE4{/youtube}

Na "Ko to tamo peva" stageu pridružit će mu se ciganski etno trash band Zykopops koji su stvorili vlastiti žanr „rakija glazbe“ te Pozdrav Azri bend čiju okosnicu čine dva originalna člana Azre – legendarni bubnjar Boris Leiner i basista Mišo Hrnjak.

Ovogodišnji INmusic festival održava se od 28. do 30. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, uz line up koji uključuje Franz Ferdinand, New Order, Gorillaz Sound System, Plan, Mando Diao, Gogol Bordello i mnoge druge izvođače. Festivalske ulaznice po cijeni od samo 340 kuna nalaze se u prodaji u Tisak media centrima u Hrvatskoj!

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk