Skip to main content
  • alt
  • 16.05.2015.

Koga to Sub Club dovodi u Tisno?

Sub Club je je jedno noćno zvučno odredište koje je svoje krake ispreplelo s SMS-om od samih početaka pa tako ne planiraju propustiti ni ovogodišnja 4 dana sunca, mora i glazbe.

 
Tako kao dio Sub Club Crewa stižu oni čiji rad i trud služi kao pogonsko gorivo. Prvi nastup biti će održan u subotu, 19. srpnja na Sunset Boat Partyju i za £20 ćete moći plutati pučinom dok glazbenu pozadinu maritimnim lutanjima daju Skream, Jackmaster i Jasper James.

alt

 
Sub Club Crew se zatim seli u Barbarella’s discoteque u kojem će oderati od ponoći sve do 6 ujutro dok sunce ne zarumeni horizont i ovaj upad vam je uključen u festivalsku uklaznicu, ali ulaznicu će biti moguće kupiit i na večer partyja. Ako još niste njen ponosni vlasnik slobodno kliznite ovdje.
 
Skream se upleo same početke dubstepa i da bi se kasnije razgranao u sjajne disco i house klupske večeri i sam postao rezident XOYO-a. Pridružuje mu se suosnivač Numbersa Jackmaster koji će vještim prstima iznova dispratne stilove sljubiti u genijalna plesna ostvarenja.

alt

 
Jasper James pak u Tisno donosi svoje golemo iskustvo probrano s glasgovške scene po kojoj se vrti od krhkih 13 godina. Pridružuje im se i ugledni trenutni rezident Sub Cluba Telford.
 
Ovim imenima službeno je zaključen lineup festivala koji slavi besmislenost briga i destilirano uživanje u slobodi i ljubavi. Za sve vas koji primate poštu na balkanu ex-Yu jeftinije upade možete pronaći na stranicama Entria. Do novih ljetnih avantura u Tisnom ostanite nam pozdravljeni i bacite si očnu jabučicu ovdje!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2