Skip to main content
  • 8.07.2021.

Kompletiran program 8. Moondance festivala u Trogiru

Moondance festival 2021 Ltd  za svoje 8. izdanje objavljuje domaće i regionalne izvođače kompletirajući s već najavljenim headlinerima ovogodišnji line up kao i lokacije popratnih događaja.

Piše: 

Uz već najavljenih 5 berlinskih headlinera čime se potvrđuje sve čvršća veza između Moondance, Berlina i Tresora, nastupiti će više od 15 domaćih i regionalnih izvođača.

S čak 6 događaja na 5 lokacija i više od 20 izvođača, Moondance najavljuje najluđi techno vikend u regiji. 

Kompletni line up

Magija započinje zagrijavanjem uz Moondance Warm Up u beach baru Aquarius u Okrugu gornjem (Čiovo) u petak 30.7. od 17.00 – 21.00. Zagrijavanje za festival otvara domaći stručnjak za groove –  Tome R, nastavlja splitski eklektik Feta nakon kojega slijedi još jedan Trogiranin, zaljubljenik u detroitski zvuk – Marko Vuletić.

Istog dana od 19.00 – 21.00 u trogirskoj gradskoj vijećnici održati će se Moondance DJ & Music Production Workshop na kojem će Domenico Cipriani (The Analogue Cops) predstaviti napredne tehnike sound designa u prvom dijelu, dok će Pero FullHouse predstaviti nove Pioneer CDJ 3000 playere koje će i prisutni moći isprobati na licu  mjesta.

Nakon toga slijedi prva večer u kuli Kamerlengo od 21.00 – 06.00  na kojoj će uz berlinske headlinere Handamadea, Madalbu i The Analogue Cops nastupiti sinjski techno entuzijast dj Chanovski,  underground komadir iz splitske Kocke –  El Commando, zagrebački virtuoz za gramofonima – Jan Kinčl te domaćin Pero FullHouse koji će zatvoriti prvu večer festivala.

Moondance Pirate Boat će odvezati cime ispred kule Kamerlengo u subotu u 17.00 nakon čega slijedi krstarenje oko obližnjih otoka te povratak u 21.00 na sam početak druge večeri u kuli.

Za pultom će se izmjenjivati splitski techno tandem DJ Jock i  Marul

Slika na kojoj se prikazuje tekst, nebo, na otvorenomOpis je automatski generiran

Drugu večerotvara alfa i omega šibenskog projekta Vojarna – Edy C nakon kojega slijede nastupi splitskog DJ Jocka, Mozera – rezidenta i jednog od osnivača zagrebačkog Tanzena, Alavuxa – beogradskog electro techno maga u live izvedbi, bosanskog techno prvaka Forest Peoplea, berlinskih headlinera Pascal Hetzela i CYRKa u live verziji te Skeptika za kraj večeri.

Za kraj Moondance vikenda spremili smo Beach After party od 07.00 – 14.00 na prekrasnoj plaži koju ćemo objaviti u samom finišu festivala. Legendarni Moondance after party za kraj će zagrijati domaće snage, Trogirani Tome R i  Marko Vuletić,  zagrebački eklektični vječni mladić sessiondigger, zagrebački dj, producent i studijski mag s adresom u Berlinu – Fabris te Pero FullHouse.  

Covid propusnice

Doživi Moondance bez ikakvih restrikcija uz Covid propusnicu ili negativan test

Pandemija Covida- 19  je utjecala na živote svih nas pa tako i na događaje širom svijeta. Mi nismo iznimka i slijedom toga za prisutnost na događajima ovakvoga tipa propisane su mjere da bi mogli uživati u glazbenim radostima. Za posjet glazbenim događajima potrebno je imati jedno ove tri potvrde:

– dokaz o primitku dvije doze cjepiva

– dokaz o preboljenju Covida- 19

– negativan test (PCR test ne stariji od 72 sata ili antigenski test ne stariji od 48 sati)

Ako kojim slučajem nemate ni jedno od navedenoga, ispred kule Kamerlengo će biti organizirano testiranje. Detaljna satnica biti će objavljena na Moondance webu i Facebook stranici.  

Ulaznice

Povoljne ulaznice za domaće i posjetitelje iz regije potražite na Entrio stranicama ili na ovom linku: https://bit.ly/3qYeLWm

Moondance web

Sve o lokacijama, ulaznicama, izvođačima i ostalim servisnim informacijama možete pronaći na novoj Moondance stranici: www.moondancefest.com

Moondance festival

Moondance festivalje vodeći regionalni underground techno festival. Dobitnik više nagrada Ambasador za najbolji domaći festival nudi egzotičnu kombinaciju klasičnog i modernog techna u spektakularnom ambijentu srednjovjekovne kule Kamerlengo u jednom od najljepših svjetskih otoga-gradova – Trogiru. Beskompromisni line up uz minimalističku produkciju kao i ozbiljinu publiku iz svih krajeva svijeta čini Moondance snom svakog pravog technoljupca.

Vidimo se na još jednom izdanju vašeg omiljenog festivala!

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2