Skip to main content
  • 13.03.2018.

Labyrinth Open krenuo sa prodajom karata za boat party

Iako je Labyrinth Open za svoje drugo izdanje kompletirao line-up, i dalje je preostalo novosti kojima će brojni posjetitelji u potpunosti doživjeti iskustvo na poželjnoj morskoj destinaciji – Omišu.

Piše: 

Prošle 2017. 600 ravera bilo je prisutno na sold out boat partyu za 3 sata glazbenog iskustva u nezaboravnom okruženju. Želite li se pobrinuti da se pridružiti i ovogodišnjim zabavama usred kristalno čistog Jadranskog mora, onda ste na pravome mjestu! Karte za prve boat partye #LABO18 od sada su u prodaji i one nisu uključene u festivalsku kartu, već se prodaju zasebno.

Kartu za boat party potražite OVDJE.

Prvi brod odjedrit će u četvrtak 12. srpnja, a domaćini su kao i prošle godine DIEP. Za plutanje na horizontima očaravajućeg hrvatskog mora zaduženi su Heckam i Maxim Lany. Belgijanac Sil Van Hecke aka Heckam u svijet elektroničke glazbe uplovio je kupnjom svojih prvih deckova 2005. godine. Zaljubljenik je u dublje underground zvukove i očekujte da vam začara tlo pod nogama i baci na konstantni ples. Njegov snimak sa prošlogodišnjeg boat party-a je online pa ga preslušajte:

Maxim Lany također je Belgijanac te prijatelj Heckamna koji je već odavno preselio van granica domovine, ali uvijek ostaje vjeran svojim korijenima. Svoje prve setove radi u gradu Ghentu i to je bilo sa kolekcijom traka vlastitih roditelja. Lany je poznat po svojim pomiješanim avanturističkim setovima, u kojima se jednako dijele masivni bangeri i neobični zvukovi. Takvi setovi omogućuju mu kreativnu slobodu da učini štogod želi, a najbolji set od njega poslušat će te u trenucima kada je oslobođen i opušten.

DIEP je koncept kojemu je zadatak da posjetiteljima pruži ekskluzivne partye na ekskluzivnim lokacijama.

Pratite Labyrinth Open na društvenim mrežama jer uskoro će biti još novosti za boat partye.

>LABO18 virtualno<
[FB]
[IG]
[WEB]

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk