Skip to main content
  • 5.11.2014.

Lineup posljednjeg Garden Festivala 2015.


Ako su vas stopala i žedne uši koji puta u prethodnih 9 godina odvele početkom srpnja u Tisno sve vam je jasno.

 
Za one kojima se nije pružila prilika da na ovom prekrasnom mjestu stvore uspomene za čitav život, uz samu kremu svjetskih pulteva, ljeto 2015. donosi novu, i ujedno posljednju, priliku.

©Tim Ertl

 
U tjedan dana, od 1.- 8. srpnja, odvijat će se The Garden Festival koji će se, uz slavlje svoje desete godišnjice, ujedno i pozdraviti sa svima koji su ga zavoljeli. Kako su organizatori ove prekrasne glazbene priče ekstremni ekstroverti koji su beskrajno zahvalni na podršci i ljubavi koju su kroz godine primili, odlučili su vam priuštiti klimaks za pamćenje. Bilo kakav drugi pozdrav osim onoga s praskom ne dolazi u obzir. Na jeci ove eksplozije ćete jahati još dugo dugo nakon što se sretni i umorni vratite kući.

alt

 
Kako bi mogli nestrpljivo grsti nokte s nama donosimo vam friško objavljeni prvi lineup. Kroz 7 dana, 8 nezaboravnih noći, 4 stagea i 20 partija na brodovima Argonaughty i Arbiana, moći ćete čuti setove teškaša globalne Scene kao što su DJ Harvey, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P i Psychemagik. Neki od njih su dragi stari gosti i obitelj koja je pomogla osoviti Garden na noge a neke ugošćujemo po prvi puta. 

©Tim Ertl

 
Garden Festival ostavit će iza sebe naslijeđe i uspomene kojima je oblikovao cjelu jednu generaciju i unatoč tome što više neće postojati kao jedinstveni festival namjerava prenamijeniti svoje prostore u fenomenalni podij za održavanje velikih renomiranih festivala. Tako da gašenjem jednog otvaraju priliku za nova uzbudljiva glazbena putovanja, Za flashback na jedno staro donosimo vam isječke ovoljetne party odiseje a želite li još infa bacite si oko ovdje. Vidio se dogodine prijatelji, dogodine.
{youtube}acMvnvJAKnk{/youtube}
 
sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk