Skip to main content
  • Martin Solveig
  • 19.03.2012.

Martin Solveig ponovo u Hrvatskoj

Francuski superstar DJ i autor mnogih hitova ovog puta dolazi u Umag.

Naslovna foto

Martin Solveig

Producent posljednjeg Madonninog albuma “MDNA” Francuz Martin Solveig dolazi nastupiti u sklopu Umaginationa koji se održava od 01. – 03. lipnja na prostoru ATP Arene u Umagu. Iako je Madonnin koncert u Hrvatskoj otkazan,  posjetitelji Umaginationa imati će prilike čuti najnovije glazbene hitove koje je Martin Solveig radio za Madonnin posljednji album.

“U Hrvatsku dolazim nakon dugo vremena i veselim se Umaginationu. Publika će imati priliku čuti moje najveće hitove, kao i novitete koje pripremam. Obećavam nazaboravan provod.“– izjavio je Martin Solveig.

Martin Solveig posljednjih godina uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista. Prošloljetni hit “Hello” prodan je u milijunima primjeraka diljem svijeta, dok su albumi Solveiga postigli zlatne naklade u više zemalja.

{youtube}LnET4RKXx5k{/youtube}

Ulaznice za Umagination možete kupiti po cijeni od 75kn u sustavu Eventima. Uz Martina Solveiga za sada nastupaju Axwell i Deniz Koya.

Prvog vikenda u lipnju Umag će također ugostiti i 2. Adria Music Conference. Prijave za radionice vrše se putem službenog websitea.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2