Skip to main content
  • alt
  • 20.02.2015.

MoDem psihodelija na Vrelima Mrežnice

I pam, pam, pam! Za sve vas psihodeličare vani stigla je sjajna vijest. Koja je to Sceno? Ovdje je lineup Momento Demento festivala 2015.!

 
Od 19.do 24. kolovoza iznova se odvija prekrasna festivalska priča za one koji ne prihvaćaju svijet kakav jest već vide alternativne načine postojanja koji ispunjavaju cijeloga tebe.

alt

 
Danonoćno plesanje na psihodeličare s čitave kugle pod vedrim nebom, među isprepletenim šumskim granama i uz Mrežnicu koja ti se cakli s boka. Organizatori imaju misiju i žele istodobno pružiti potpuno iskustvo čiste prirode koje nije uzelo komociju za taoca.
 
2015. je uz golemi lineup alernativnih underground glazbenika donijela još jedan poseban razlog za slavlje a to je 15 svijećica na torti Pavarti Recordsa i njihova specifičnog pomaknutog zvuka. Svijećice će puhnti baš na MoDemu. Neće biti šumskih požara ali srca će gorijeti bez sumnje. 

alt

 
Na dvije pozornice, Main i Alternative, naći će se golema količina izvođača, a vaš jedini problem na svijetu kroz ovih 6 dana biti će pokušati čuti sve što želite i poslušati kako zvuči alternativa alternative… ohhh tragedija kada se dva izođača koja želiš čuti simultano nalaze na odvojenim stageovima.

Na puni lineup pogled niže a ako nas pak sada vaš okulist proklinje na jedno 3, 4 geracije recite burazu ili gospođi da se sčilaju, jer imamo i mi alternativu žmirkanju na poster i lijepljenu za ekran s nosom. Skokni ovdje za puni lineup i linkove na svakog pojedinog izvođača.

alt

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2