Skip to main content
  • alt
  • 9.08.2014.

More Talijana stiže na Zrće u sklopu Barrakud festivala

Omiljenu hrvatsku party plažu samo što nije zapljusnuo val dobro raspoloženih Talijana na trećem i najvećem do sada izdanju Barrakud festivala.

 
Nakon uspješnih prvih dviju godina postojanja, Barrakud festival sprema se i po treći puta okupirati otok Pag energijom tisuća mladih partijanera i zvukom nekih od najvećih majstora elektronske scene. Kroz sedam dana i osam noći odlične zabave, plažom Zrće protutnjat će prepoznatljiv i omiljen zvuk Paula Kalkbrennera, Svena Vätha, Dubfirea, Ellen Allien, Art Departmenta, Adama Beyera, Macea Plexa, Guya Gerbera, Mana Le Tougha, Ilarija Alicantea i brojnih drugih. Vrsnim svjetskim imenima pridružit će se i ona odlična regionalna – Bonjaski, Damir Hoffman, Miss Sunshine, Lemon, Pete Dux, Toni Juranović, Pille i Vice Vicious, te Tomy Declerque i Aney F.
{youtube}WYaveWTsMF4{/youtube}
 
Tjedan vrelog partijanja na Barrakud festivalu pratit će po petnaest sati glazbene kulise dnevno, a uz besprijekoran izbor DJ-a i svjetski će se priznati labelovi i klupske večeri poput Cocoona, Circoloca, Ellum Audia te Wisdom of the Glove na kratko preseliti u dobro znane klubove Zrća – Papayu, Kalypso i Aquarius, te okupirati intimnije boat partyje i omiljene pool partyje.
{youtube}Km2EGvM3pmo{/youtube}
 
 Barrakud Festival održava se od 9. do 16. kolovoza, a posjetiteljima će priskrbiti fantastičan spoj partijanja i odmora. Talijanski organizatori i ovoga su puta odlučili stanovnicima ExYu regije omogućiti povoljnije ulaznice, pa tako cijena one festivalske iznosi 750 kuna i kupiti se može preko sustava ENTRIO.HR, a dostupne su i dnevne ulaznice.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk