Skip to main content
  • alt
  • 9.09.2015.

MUF u Sisku; runda dvanaesta

MUF-ovi su sjajni, čupavi, podatni i zabavni! Tako i Sisak slavi 12 godina lude trodnevne zabave na Malom Urbanom Festivalu.

 
Urbano je ono novo, aktualno, svježe, entuzijastično, mlado i progresivno i baš takav je i festival koji će se održati od 25. do 27. rujna. Ovoga puta s punim tačkama noviteta od kojih je prva puštanje pipaka (ili u slučaju MUF-a čuperaka) na četiri lokacije: Klub mladih SKWHAT, sisačka tvrđava Stari grad, Zibel i Mlin i Pekare.
 
U nakrcanom programu događat će se svašta i pronaći ponešto u svakojakim žanrovskim zakutcima. Festivalski upad je 60 kn dok će dnevni iznositi 40. Jahačima elektroničke sfere tako preporučamo da keš ubace za jednodnevku u petak, 25. rujna. kada će u utvrdi Stari Grad od 22 sata na "Pulse Party Stari Grad" oderati elektronički program na kojem vas čekaju Petar Dundov, Dav, Kristijan Kozlowsky, G&G i Omar.

alt

 
Za puni raspored po danima oko ide na službenu event najavu MUF-a ovdje. Mogla bi vas zanimati i izložba „Party Flyer u Starom gradu Sisak“ koja će se netom prije održavati u prostorima Starog Grada u za koju je autor Višeslav Leboš za znatiželjne oči sakupio promotivne materijale i party flyere hrvatske scene.
 
Upade od 11. rujna nadalje možete uhvatiti u Voodooo baru i Fluidu Sisak, a više infa nalazi se na muf.skwhat.com. Dođi pleši, posjeti izložbe, sjednice, forume i edukacije. Zapleti se u MUF!
sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.