Skip to main content
  • nipplepeople
  • 29.07.2012.

Na Summer festu u Budvi i hrvatski predstavnici

Na plaži Jaz u Budvi 3. kolovoza održava se prvi Summer festival koji uključuje regionalne glazbene zvijezde kako rock, pop tako i elektronskog izričaja.

Naslovna foto

Nipplepeople

Od elektronskih predstavnika hrvatske scene u Budvi će nastupiti dvojac Nipplepeople koji će uz Hladno pivo predstavljati ujedno i headlinere festivala.

Talentirani dvojac tako će premijerno izvesti i neobjavljeni materijal s novog debitantskog albuma: "Na Summer festivalu premijerno ćemo izvesti i dijelove novog materijala s prvog albuma koji je u pripremi za objavljivanje do kraja godine. Ono što Vam sa sigurnošću možemo obećati je puno dobre volje, energije i plesne glazbe na druženju s Nipplepeople uživo" – otkrili su članovi Nipplepeopla za Dalmacija News.

{youtube}f7MNH3utkkU{/youtube}

Line up:
Prvi dan: Hladno pivo (Hrvatska), Nipplepeople (Hrvatska), Nagual (Crna Gora), Night Shift (Srbija), Van Gogh (Srbija).

Drugi dan: Off duty, S.A.R.S. (Srbija), Perro Deformero, Partibrejkersi, Riblja čorba (Srbija) i The Beatshakers (Srbija).

Treći dan: Gomila nesklada, Who See (Crna Gora), Kiki Lesendrić i Piloti (Srbija), Orthodox Celts, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi (Srbija) i Junior Jack.

Ulaznice za Summer Fest se mogu kupiti pojedinačno ili za tri dana. Cijena za jedan dan je 10 eura, a za tri dana 25 eura. Ulaznice u prodaji u sustavu Eventima i svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju