Skip to main content
  • papaya
  • 15.11.2012.

Najavljena prva trance gostovanja u Papayi

Još uvijek nije stigla ni prava zima, a klub Papaya na Zrću već je najavio prva trance gostovanja i trodnevni festival u novoj ljetnoj sezoni 2013.

Naslovna foto

papaya

Pod nazivom Beach Odyssey Festival u vremenu od 24.-26. srpnja nastupit će mladi uzdanici progressive trancea.

Publika u Papayi ovog će ljeta 24. srpnja imati priliku uživo čuti mladog 24-godišnjeg progressive trance ukrainskog DJ-a Omniu kojeg između ostalih podržavaju Armin van Buuren, Markus Schulz i Above & Beyond.

{youtube}CJh4aybOghg{/youtube}

Objavio je singlove poput „Plug & Play“, „The Fusion“(ft. IRA), „Infina“, „Closer“, „Metanoia“ i „My Inner Island“, s pjevačicom Anom Criado napravio je hit „No One Home“, a osim brojnih suradnji sa ženskim vokalima Omnia je postao i vrlo tražen remixer.

Dan nakon 25. srpnja Papaya će ugostiti rusku DJ zvijezdu Artyja, omiljenog u EDM svijetu, koji je dosad već nastupio ispred tisuća obožavatelja i na velikim pozornicama festivala kao što su Ultra Music Festival, A State of Trance, Identity Festival, Electric Zoo Festival, Electric Daisy Carnival, Amsterdam Dance Event i drugi. Toliko je popularan da već ima i svoju krilaticu “no party without ARTY”.

{youtube}Bl-M7oYgYNs{/youtube}

Uz Artija će isti dan na Papayinoj pozornici nastupiti Orjan Nilsen koji već pripada trance eliti i za kojeg je 2012. Počela nominacijom na IDMA dodijeli nagrada za ‘Best Breakthrough DJ'. Nastupao je ove godine na  Tomorrowlandu, A State Of Tranceu na Ibizi i u Nizozemskoj, Trancefusionu u Pragu, Stereosonicu u Australiji u drugim svjetskim EDM pozornicama.

Posljednji dana festivala 26.srpnja najavljen je First State, nizozemski dvojac za kojeg su upućeni EDM fanovi itekako već čuli kao i za njihove brojne singlove, dva studijska albuma i veliki broj remixa koje su radili za Tiesta, Dash Berlina, Armin van Buurena i mnoge druge.

Sudeći prema najavama Papaya će i ovo ljeto biti vodeća party destinacija.
{youtube}zNQvBQJPF2g{/youtube}

{jcal_latest eventid=340}
{jcal_latest eventid=341}
{jcal_latest eventid=342}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk