Skip to main content
  • alt
  • 13.07.2015.

Najvažnija trance mladica Split Beach festivala

Craig Conelly započeo je svoj put pobjedom na Super8 & Tabovom remix natjecanju “Empire” nakon čega je 2011. uslijedilo prvo originalno izdanje “Absolute Electric”, koje je pomelo svjetske floorove i uspon započinje.

 
Mladić koji se u posljednje 3 godine suvereno penje ljestvicama, grabi prema gore velikim odmjerenim koracima s 12 hitova u Beatportovih Top 10 Trance produkcija jedan je od najperspektivnijih pojačanja trance armature.

alt

 
Dvije od 12 traka na Beatportovoj ljestvici su čak zasjele na prvo mjesto, ‘Black Hole’ i ‘Robot Wars’ a uslijedili su i remixevi za  ekipu kao što su Gareth Emery, Ferry Corsten, Lange, Andy Moor, John O’Callaghan, Aly & Fila…
 
Uz nezanemarive vještine slaganja novoga u mraku studija, Craig se jednako dobro snalazi i pred festivalskim i klupskim masama tjelesa pred kojima je debitirao na Miami Winter Music Conferenceu 2012.
{youtube}WPVv-Jjb0wQ{/youtube}
 
Singlom “Shipwreck” zarado je i potporu ultimativnog trancera Armina Van Buurena i golemu podršku slušatelja ASOT radijo emisije. Autor je gravitacijske bombe, hita “Black Hole”, surađivao je s legendarnom Christianom Novelli i ponosni je član Armada obitelji.
 
2015. je već bila velika za ovu elektroničku mladicu, s datumima turneje upisanima na lineupe velikih gradova: LA, Washington, Vancouver, Manchester, Sydney, Leads, Ibiza…i? I Split. Kada Split Beach festival odere i elektronika počne putovati vodenom površinom Conelly će stati uz bok Paulu Oakenfoldu za jednu neminovno fantastičnu vožnju zvučnom autocestom, 6. kolovoza.

alt

 
Vještina mnogo starijih električnih druida u mladim prstima, kiruška preciznost i opsesivna disciplina koja vodi prema hramu velikih odzvanjat će Bačvicama na kojima ćete još moći zajahati i zvučni val s Markom Ottenom, Danielom Kandiem…
 
Nemaš li još svoje upade za Split Beach Festival uputi se na službene stranice, na kioske Tisak Media ili pak skokni na www.ticketshop.hr. Sretno vam rasplesano ljeto dragi naši!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2