Skip to main content
  • asot armin
  • 12.01.2012.

Novosti za beogradski A State of Trance

Pošto je 2012. počela, krenulo je i odbrojavanje za A State of Trance 550! Ostalo je 7 tjedana do prvog nastupa u Beogradskoj areni 3. ožujka, kojim se otvara turneja A State of Trance.

Piše: 

Naslovna foto

A State of Trance


Da bi zagrijao atmosferu i započeo novu godinu premijernom muzikom, Armin predstavlja fully-loaded A State of Trance show! U okviru ASOT 542 može se čuti najnoviji singl Ferry Corsten, kao i Mike Foyle & ReFeel, Nery, Mental Asylum i  Norid & Rad. Buduća omiljena muzika sigurno se nalazi i među remiksima koje su uradili Mark Eteson, Bjorn Akkesson, Dennis Sheperd, Paul Oakenfold i, naravno, Armin osobno!

Ulaznice za Armina van Buurena i A State of Trance u Beogradskoj areni mogu se nabaviti po cijeni od 2.900 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara, (pristup VIP deckovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 10.000 dinara i omogućavaju pristup ložama na nivou 300, nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com).
{youtube}u4sOudy4hMs{/youtube}

Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i  online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com. Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na službenoj Facebook stranici .

Twitter: https://twitter.com/ASOT_Belgrade
YouTube: https://www.youtube.com/ASOTBelgrade

Line Up:
1. Andy Moor
2. Armin van Buuren
3. Dash Berlin
4. Judge Jules
5. Markus Schulz
6. Setrise
7. Simon Patterson

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2