Skip to main content
  • Atlantis Festival
  • 19.04.2011.

Osvojite ulaznice za Atlantis Festival 2011!

Dojmovi od prošle godine još se nisu niti slegli, a Atlantis tim je već opako u organizaciji petog po redu Atlantis Festivala koji će se proširiti na respektabilnih pet programskih dana.

Naslovna foto

Atlantis Festival

Na Atlantis Festival Facebook fan stranici je u tijeku super nagradna igra u kojoj svi koji okušaju sreću mogu osvojiti festivalsku ulaznicu, dakle broj ulaznica je neograničen:)
Posjetite www.facebook.com/AtlantisFest i provjerite o čemu je riječ.

U četiri izdanja koja je imao do sada, Atlantis Festival je obogatio glazbenu scenu, kao i scenu ostalih izvedbenih umjetnosti, te uvelike utjecao na razvijanje i promociju skejt subkulture kako grada Splita tako i cijele Hrvatske. Posjetitelji su imali priliku zabavljati se na prekrasnom lokalitetu tvrđave Gripe uz bandove kao što su Zoot Woman, Ladytron, Apparat, Shy Child, Thieves Like Us, uživati u raznim kulturnim sadržajima od kojih se ističe izložba poznatog tipografa i dizajnera Alexa Trochuta, kao i provesti nezaboravne večeri gledajući akrobacije ponajboljih europskih skatera kako se natječu u disciplini "Lord of the Lines" koja se održava na atraktivnoj lokaciji gradskog parka Đardin.

{youtube}oRCOh_8sZCE{/youtube}

Atlantis Festival će nas nastaviti uveseljavati i ove, 2011. godine, na svom petom izdanju koje će se održati od 26. do 30. srpnja., a u prodaju su puštene “early bird” festivalske ulaznice po cijeni od 100 kuna. Ulaznice možete kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na www.eventim.hr .

Kao i uvijek s Atlantisom se možete družiti na njihovom Facebooku i Twitteru.

www.atlantisfestival.hr

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk