Skip to main content
  • adriatic alligator
  • 15.08.2013.

Otkazan Adriatic Alligator

One koji su se jučer uputili na premijerno izdanje festivala Adriatic Alligator, dočekao je hladan tuš jer festival je otkazan.

Naslovna foto

adriatic alligator
 
Čini se kako problem nije u njemačkim organizatorima već hrvatska tvrtka, koju su angažirali za pribavljanje svih potrebnih dozvola za održavanje festivala, nije odradila svoj posao. Tako neimenovana hrvatska tvrtka nije nabavila dozvolu za izgradnju objekta koji bi ugostio do 400 osoba, a organizatori su na rješavanju tog problema radili cijeli protekli mjesec.
 
Posljedica nedobivanja dozvole bilo je rušenje već izgrađene festivalske pozornice, ali su organizatori brzo krenuli u potragu za novim mjestom održavanja premda ni to nije prošlo glatko kako su zamislili. Naime, mjesto na kojem se održava Garden Festival, na koje se  namjeriše, zatvara se rano u kolovozu te je bilo potrebno ishoditi dozvolu za produženje rada, a to im nije pošlo za rukom.
 
Nakon tih i brojnih drugih peripetija, organizatori su mudro odlučili da festival u potpunosti otkažu. Ujedno su obećali i brz povrat novca za ulaznice, a sve informacije o tome potražite na službenoj stranici festivala.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2