Skip to main content
  • 15.05.2015.

Otvoreni natječaji Vox Feminae festivala

Vox Feminae Festival i ove godine promiče stvaralaštvo žena i problematizira pitanja roda kroz međunarodni filmski program, promocije knjiga, izložbe, prezentacije, diskusije i nastupe glazbenica i DJ-ica.

Piše: 


Natječaj za vizualno rješenje i umjetnički program traje još uvijek.

"U skladu s objavljenim natječajem, pozivamo sve zainteresirane kreativke i umjetnice iz područja filmskih (ali i drugih) umjetnosti da se priključe Voxovoj Info Bazi te prijave za izradu besplatnog profila na našim stranicama".

Nakon superjunakinja i mučenica, kojima su bili posvećeni Vox Feminae festivali 2012. i 2013., deveti Vox Feminae festival pozabavit će se njihovom suprotnošću: ženama zločinkama, kako bi preispitali u kakvom je odnosu tip zločina s tradicionalnim rodnim  ulogama i stereotipima.
{youtube}FnbvZMmWv1U{/youtube}

Deveti  Vox Feminae festival održati će se u studenom 2015. godine., a sve zainteresirane podsjećamo da, osim gore navedenog natječaja za filmski program, još uvijek traju prijave za sudjelovanje u programskom sadržaju putem druga dva otvorena natječaja: za umjetnički program i vizualno rješenje devetog Vox Feminae Festivala. Rok za prijavu na ove natječaja je 31. svibnja. Više o tim natječajima doznajte na portalu Voxfeminae.net

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2