Skip to main content
  • 7.02.2017.

Pan-Pot, Hernan Cattaneo, Rodhad stižu u Omiš na Labyrinth Open

Donedavno je za Omišane to bio samo san, a danas je objavljeno da elektronički festival Labyrinth Open Croatia u Omiš dovodi svjetske zvijezde kao što Pan-Pot, Hernan Cattaneo, Rødhåd, Stephan Bodzin.

Piše: 


Kamp "Galeb" će postati punkt okupljanja istomišljenika uz soundtrack svjetski poznatih DJ-a, live performera, seminara i predavanja o digitalnim trendovima, glazbenoj industriji i panel diskusijama, a čekaju te i partyji na brodovima i relaksiranje na privatnim plažama kampa. Ovaj boutique festival traje od 8. do 11. srpnja, a evo i kompletnog popisa za sada poznatih izvođača:

Amelie Lens
Andrea Oliva
Enzo Siragusa
Gregor Tresher
Guti Live
Guy J
Hernan Cattaneo
Monoloc
Pan-Pot
Ø [Phase] Live
Radio Slave
Rødhåd
Stephan Bodzin Live

"Ovo su prva imena, a još preko 50-tak DJ-a će biti objavljeno uskoro", izjavio je marketing menadžer festivala Sam Deliaert. "Jako smo uzbuđeni jer sva ova imena su nas impresionirala tijekom naših klupskih večeri u Belgiji i poželjeli smo ih dovesti u Hrvatsku".

U prodaji za Labyrinth Open Croatia će biti dostupan ograničen broj ulaznica za državljane ex-YU regije po vrlo povoljnim cijenama. Također preko službene web stranice možete kupiti i smještaj u apartmanima ili pak u kampu Galeb. Uz rezervaciju smještaja imate priliku sudjelovati i na ekskluzivnom pre-partyu negdje uz rijeku Cetinu 7. srpnja.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk