Skip to main content
  • 29.05.2018.

Pannonian Challenge – festival koji izaziva adrenalinsku ovisnost

Najuzbudljiviji i svjetski poznati festival urbanih sportova, Pannonian Challenge, svoja će vrata ponovno otvoriti u Osijeku 30. svibnja i trajat će sve do 2. lipnja.

Piše: 


Ljubitelji ekstremno dobre zabave tri dana će moći uživati u vratolomijama vrhunskih BMX, role i skate sportaša. Natjecanje će ponovno okupiti ponajbolje svjetske sportaše u ove tri kategorije ekstremnih sportova. Osječki skate park, ujedno i najbolje opremljen skate park u jugoistočnoj Europi, ugostit će preko 300 vrhunskih sportaša koji će se natjecati za bogati nagradni fond. Posebna zanimljivost je i to što su BMX i skate kao sportovi uvršteni na listu natjecateljskih sportova za predstojeće ljetne Olimpijske igre 2020. u Tokiju.
{youtube}NQS8_NMeAeY{/youtube}

Uz svjetski poznata imena iz svijeta ekstremnih sportova Pannonian Challenge nudi i odličan glazbeni program. Ulaz na sportski dio i natjecanja Pannonian Challenge je potpuno besplatan, dok je ulaz na glazbeni dio 20kn. Sve informacije vezane uz nadolazeći Pannonian Challenge pratite na službenoj stranici festivala.

{youtube}lToREMnvp6o{/youtube}

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2