Skip to main content
  • exit festival
  • 12.07.2012.

Počinje groznica zvana EXIT

Trinaesti Exit festival ugostit će više od 400 izvođača na dvadeset lokacija na Petrovaradinskoj tvrđavi. Prvi posjetitelji festivala stigli su još u ponedjeljak iz najčešćeg motiva kako bi provjerili je li festival zaista toliko dobar kako se o njemu priča.

Naslovna foto

Exit Festival

Prošle godine Exit je posjetilo 170 tisuća posetitelja u četiri dana. Najviše ih je iz Europe, međutim u poslednjih nekoliko godina zabilježen je rast dolazaka sa Novog Zelanda, Australije, Kanade i SAD-a. Oni dolaze dva-tri dana ranije i ostaju dva tri-dana kasnije, te za četiri dana potroše od 100 do 250 eura uključujuči i cijenu smještaja. Njih prvenstveno zanima gdje mogu kupiti kamp-opremu, što mogu vidjeti i upoznati u gradu i u okolini.“ – objašnjava jedna od promotorica EXIT kampa.

Osim glazbe  organizatori su najavili i dodatne programe kao što su Silent disco, 3D projekcije, tematskepartije, performansi, besplatne masaže i frizerski salon.

Prvi put na festivalu bit će postavljen i stage pod nazivom Peep Show, namenjen publici iznad 18 godina, na kojem će DJ-eve pratiti plesačice i projekcije umjetničkih erotskih filmova.

{youtube}dE6Ftnp5K0g{/youtube}
Neposredno kod popularnog novosadskog kupališta "Štrand" na Dunavu locirano je "Exit selo" u kojem je zasad smješteno oko 2.500 mladića i djevojaka.

O bezbjednosti Exita tijekom sljedeća četiri dana brinut će 700 policajaca iz cijele Srbije.

Za sve one koji ne idu Klubska Scena će vas izvještavati o atmosferi, događanjima, nastupima i neobičnim događajima s ovogodišnjeg EXIT-a. Budite u toku!

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop