Skip to main content
  • momento demento
  • 12.09.2012.

Počinje trance spektakl na Jankomiru

Momento Demento je puno više od jednog trance festivala, jer s nastupima preko 100 izvođača na pet glazbeno različitih stageva svi mogu naći ono što im se sviđa.

Naslovna foto

momento demento

Iz jednog je partija Momento Demento prerastao u internacionalni festival i najveći hrvatski trance festival koji svoja vrata za posjetitelje otvara danas na zagrebačkom Jankomiru i traje od 12. do 16. rujna. Program će se odvijati na čak 5 različitih pozornica: Psychedelic stage, Pistolero stage, Stereo Studio stage, Dub Soundsystem stage powered by Digitron te Chill Out zona.

Glazba na Main i Chill Out  floorovima počinje 12.rujna u 20 sati, dok će se Digitron Dub Soundsystem i Pistolero alternative floor otvoriti 13-og. Zadnji se pridružuje Stereo Studio techno stage koji se pali 14-og. Organizatori također najavljuju DJ Astralex-a iz Austrije koji dolazi upotpuniti program Main stagea stvojom izvedbom. Detaljan line up provjerite ovdje.

Sve potrebne informacije o festivalu možete naći na službenoj stranici festivala, a za strance tu je i Travel Guide.

Ulaznica za hrvatske državljane iznosi 300 kuna u pretprodaji i 350 kuna na ulazu, vikend ulaznice (pet, sub, ned) će biti 170/200 kuna, dok će se dnevne ulaznice moći kupiti na ulazu za 100 kuna.

Pa neka igre počnu!!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk