Skip to main content
  • voisa
  • 2.08.2012.

Počinju dani urbane glazbe u Supetru

Danas od 16h počinje treći po redu Voi’Sa tulum u Supetru na otoku Braču, pa u nastavku provjerite detaljnu satnicu i povoljne cijene kampa.

Naslovna foto

voisa

Voi’Sa festival održat će se na istim lokacijama kao i prethodnih godina u Benny’s Bar, Thriller Clubu i Malom Placu u koncertnom dijelu programa, ali u terminu, od 2. – 4. kolovoza.

Nosioci večeri otvaranja su Roots In Session iz Slovenije dok se drugi dan zabava kreće u pravcu elektronike, groove/house/nu-disco zvuka uz Ben Weestbeecha i njegov live act kao stvoren za ljetnu atmosferu. Zadnji dan kao i prethodnih godina završava u "live" tonu; hip hop fiestom uz festivalski najtraženiji bend Dječake te Edu Maajku. Tu su naravno i domaće snage bez kojih ovaj festival ne bi ni postojao. Detaljnu satnicu provjerite ovdje.

{youtube}cuhuBr5UBYU{/youtube}

Što se tiče smještaja, kamp je već od 22kn po osobi, moguće je iznajmiti i vreće za spavanje, detalje provjerite na ovoj stranici.

Mi smo već na putu prema Supetru, Voi’sa podmornica već je izronila s dobrim zvukom i opuštenom zabavom pa plešemo u njenim ritmovima sljedeća tri dana.

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju