Skip to main content
  • Hideout festival
  • 29.04.2012.

Počinju Hideout launch partiji

Temperatura se opasno podigla na termometru i sve nekako miriše na ljeto. Balkan kolektiv je odlučio doskočiti nakupljenim kalorijama.

Piše: 

Naslovna foto

Hideout festival

Balkan kolektiv organizira službeni "Hideout launch party", koji će se po prvi put održati u trećoj prostoriji cluba Palach u Rijeci, a ovaj party je ujedno i prvi događaj službene Hideout promo turneje po ex – Yu.

Balkan kolektiv je inače audio – vizualni kolektiv koji djeluje kao dio Udruge za kreativno unapređenje djece, mladih i odraslih „Balkan“ a sa ciljem promicanja i distribucije urbane glazbe poput drum&bassa, dubstepa, trip hopa, electro swinga, rocka, reggaea, ska, hip hopa i drugih glazbenih smjerova. Za ovu priliku nastupaju Simple Craft aka Craftman koji je zaslužan za popularizaciju dubstepa na području Rijeke, Snif, Injected, Scuum i Mr. Woox.

{soundcloud}https://soundcloud.com/simplecraft/simple-craft-mix{/soundcloud}

Prvi službeni party u susret Hideout festivalu održat će se 5. svibnja u Rijeci, ulaznica je 20kn. Ovo je početak velike Hideout ex-Yu turneje, o kojoj donosimo više informacija uskoro, a do tada pratite sve novosti na službenom Hideout ex-Yu Facebooku i Hideout ex-Yu Twitteru.

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju