Skip to main content
  • alt
  • 8.07.2015.

Pojačanja Exit Avanture!

Kada makneš sve ono što moraš, kada zastraniš sa svih puteva uvriježene svakodnevice, kada se uobičajeno i poznato otopi kao led u čaši, uklizavaš u domenu avanture!

Avanture su ono što život čini ljepšim i uzbudljivijim pa kako Exit team to zna upravo su sestrinski odnos Exita i Sea Dance nazvali ovim zajedničkim imenom.
 
alt
 
Exit Avantura proteže se u svojoj dualnoj prirodi od 9. do 18. srpnja lokacijom od Petrovaradina do Jaza. Stiglo nam je još novih imena koja su se nagurala na lineup. Uz Partibrejkerse i Love Hunterse na tvrđavi, X-Bass program je dobio pojačanje u vidu bass dua The Upbeats koji su „rock zvijezde drum’n’bass-a“. 
 
Na glavnoj pozornici Exita naći će se i hip-hop zvijezda DJ Vadim, dok će se na Future Shock pozornici ugnijezditi riječki indie majstori Johnatan i ekipa s X Factora Amel Čurić, Nikola Marijanović i Jelena Đurić. Program Positive Vibration Reggae pozornice zaokružili su JStar, Skadam i poznati beogradski DJ Rahmanee.
{youtube}t7xrvSjgx8c{/youtube}
 
Na Jaz pak stižu londonski dubstepperi Modestep, koji su nedavno nakon što su uzeli malo vremena za chillanje i pauzu objavili novi album koji vodi u nepoznato “London Road”. Na glavnoj pozornici ih loviš 15. srpnja, uz Hornsman Coyote i bend Soulcraft. Prije Roisin Murphy audiosferu okupiraju beograđani Zemlja Gruva 17. srpnja, a posljednjeg dana tu će biti grupa Van Gogh i zbor Viva Vox, dok će 15. srpnja ugostiti britansku DJ bombu Durantea, i prvi prst Dubrovnika za mixetom DJ Harisa. I konačno Exit s ponosom najavljuje nastup svjetske Dj atrakcije Cirque Du Soul koji će uz performanse nastupati dok sunce ne ustane nad Jazom.

alt

 
Drž se čvrsto i ne bježi od avantura, bilo glazbenih, bilo onih malih i velikih koje čekaju na liniji života!
brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju