Skip to main content
  • 30.08.2011.

Pojedinosti za „Amstel Belgrade Foam fest“

Treći po redu  „Amstel Belgrade Foam fest“ održat će se u subotu 3. rujna u beogradskoj Areni, a organizatori uz do sada neviđene zvučno svetlosne efekte i hektolitre pjene najavljuju i odličan line up koji će jednako zadovoljiti ljubitelje tvrdog i mekšeg zvuka.

Piše: 

Naslovna foto

Tom Novy


Scenografija će biti formirana od opreme koja će u osam šlepera stići iz Nizozemske, i zauzet će dobar dio partera. Dva giganstka pjenopada i dva pjena topa sa dometom od 25 metara bit će raspoređeni na rubovima partera dok će u centralnom dijelu biti instalirano još šest velikih pjena topova. Više stotina kvadratnih metara led ekrana, lasera, roto glava i svjetlosnih topova bit će raspoređeno po impozantnoj scenografiji koju povezuje više od 2000 metara kablova. Veliku pažnju organizatori će posvetiti i ozvučenju, pa će u Areni biti instalirane zvučne kutije od preko 50.000 kW.
{youtube}YRP_UN_YFGA{/youtube}

Festival će najvjerovatnije već tradicionalno zatvoriti Dejan Miličević čiji stil predstavlja varijacije techno, house i minimal zvuka oprezno kombiniranog i miksanog na dva do tri gramofona.
 
Antrfile: Tri stagea u Areni!

 
Pored glavnog, main stage-a, u prstenu Arene će biti instalirane još dvije bine i to „Deep house lounge – The school of cool & friends“ gdje će nastupiti Iris Šolaja, Đorđe Popović, Đorđe Martinović i Aleksandar Miličević, i „Serbian stage“ koji će poslužiti za natjcanje mladih DJ-a. Od preko 200 prijavljenih kandidata, 54 je izabrano na glasanje za sudjelovanje na „Serbian stage-u“, a obavještenje o ovom i drugim događanjima na festivalu mogu se pronaći na službenoj stranici festivala www.belgradefoamfest.com

Headlineri festivala su Tom Novy, Antoine Clamaran i Cristian Varela.

brejcha 2
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.