Skip to main content
  • 3.03.2016.

Poreč Open Air festival između ostaloga donosi i DJ gostovanja

Poreč će od 9. lipnja do 10. rujna zaista disati punim plućima, zahvaljujući festivalu Poreč Open Air koji će na brojnim gradskim lokacijama Porečanima i turistima ponuditi više od 100 događanja različitog karaktera.

Piše: 


Oni željni noćne zabave moći će zaplesati uz zarazne ritmove inozemnih i domaćih DJ-a na više atraktivnih lokacija u gradu.

Cilj festivala života je glazbenim, kulturnim i uličnim događanjima dodatno obogatiti ponudu grada i omogućiti svim posjetiteljima, gostima i stanovnicima da dožive novi duh grada Poreča. To su na današnjoj konferenciji za novinare istaknuli organizatori iz tvrtke MPG, predstavnici glavnog sponzora partnera tvrtke Valamar Riviera te predstavnici grada Poreča i Turističke zajednice grada Poreča, koji su sponzori domaćini.

Posjetitelji će tako moći svaki tjedan besplatno uživati u koncertima jazz i R&B glazbe, nastupima DJ-a, gledanju filmova pod zvijezdama, kazališnim predstavama te uličnim performansima. Poseban dio Poreč Opena Air festivala života su i veliki koncertni spektakli poznatih zvijezda čije će detalje organizatori otkriti uskoro, no jedno je sigurno – u Poreč će privući veliki broj posjetitelja iz cijele regije. 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2