Skip to main content
  • 25.03.2014.

Potvrđen Umagination 2014

Nakon četiri sjajne godine istarski glazbeni spektakl Umagination u svom petom, jubilarnom izdanju održat će se 30. i 31. svibnja na prostoru ATP Dance Arene u Umagu.

Piše: 


Danas, točno u 12.00 sati, krenulo je u prodaju samo 1.000 Early Bird ulaznica po posebnoj cijeni od 150 kn i to za oba festivalska dana u ATP Dance Areni. Do sada su na Umaginationu svirali DJ Tiesto, Fatboy Slim, Rev Run iz Run DMC-a, Erick Morillo, Axwell, Deniz Koyu, Chuckie, Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike, te Laidback Luke.
{youtube}e6TRZwGFB2c{/youtube}

Hrvatska publika u mom srcu ima posebno mjesto. Ovo je najveći spektakl na kojem sam imao čast nastupati u Hrvatskoj, a umaška publika me u potpunosti očarala. Hvala svima na nezaboravnoj večeri uz obećanje da se uskoro vidimo.“ – izjavio je nizozemski DJ Laidback Luke prošle godine nakon svog nastupa.

Vrijednost festivala prepoznala je i Turistička zajednica Istarske županije koja je 2011. godine Umaginationu dodijelila Nagradu Zlatna koza – Capra d'oro 2011. u kategoriji evenata. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, ususret Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. – 13. srpnja 2014.
{youtube}-7dz4U8KIz0{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2