Skip to main content
  • Share Conference Murcof
  • 4.04.2012.

Potvrđeni novi izvođači Share Conference

Još jedna grupa izvođača potvrdila je svoje nastupe na noćnom programu ovogodišnje Share konferencije.

Piše: 

Naslovna foto

Share Conference Murcof

Novi potvrđeni izvođači glazbenog programa druge po redu konferencije u Beogradu, "SHARE by Night"su Actress, Roska, Redshape, ATA, Gerd Janson i Guillaume & The Coutu Dumonts.

Darren Cunningham, poznatiji pod pseudonimom "Actress" je londonski producent čija se glazba u velikoj mjeri zasniva na lo-fi estetici i njenim elementima: greškama pri enkodiranju, kompresiji i anomalijama pri snimanju, ali do te mjere gdje dobija zavidnu umetničku vrijednost. Njegov prvi album nominiran je za Mercury nagradu u konkurenciji sa Pet Shop Boysima, PJ Harvey i Manic Street Preachersima, a već drugi je potpisao za izdavačku kuću frontmena sastava Blur i Gorrillaz, Damona Albarna, zajedno sa kojim je nedavno snimio futurističku afro ploču sa lokalnim talentima u nekoliko plemena Demokratske Republike Kongo.

{youtube}J5OW-moGHdc{/youtube}

Iz Londona također dolazi i trenutno vodeće ime britanske bass scene Roska , dok će berlinsku techno i house scenu predstaviti Redshape, ATA, Gerd Janson, ali i kanađanin Guillaume & The Coutu Dumonts nastupom uživo, a domaću podršku će mu pružiti Body & Soul ekipa na čelu sa Markom Nastićem.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2