Skip to main content
  • alt
  • 9.09.2015.

Pozdravljamo kraj ljeta s 10 najfestivala!

Gotovo je, izvadi spomenare i albume, organiziraj foldere u kojima piše ljeto 2015., spremi kupaće i sunčane.

 
Jaknica koju vadiš s onog stražnjeg, na ljeto ignoriranog dijela, ormara je iznova u opticaju i okrutno te podsjeća da su lješkarenja na suncu, lijenost da radiš ista osim dišeš, plutaš, srćeš i plešeš, prošlost.
{youtube}jQowbIDiPQE{/youtube}
 
Ispratili smo sve događaje ljetnih rasplesanih noći Jadrana i regije, krećemo još jednom u domenu zatvorenih plesnih svetišta.
{youtube}fyCpixqejg4{/youtube}
 
Kako tvoja Klubska uz gledanje dalekozorom u ono što ima doći voli i sentimentalno baciti oko na sjećanja tako ćemo u narednim danima načiniti rezime gušta odabirima ljetnih najbolji. Bit će tu priča o klubovima, festivalima, destinacijama, trakama, kao i slikopriča okinutih u pravom trenutku koji su zauvijek uhvatili jedan kadar prostora i vremena i pohranili ga u arhive sjajnosti.
{youtube}c8OSfzsdVMA{/youtube}
 
Za danas donosimo najbolje festivale koji su otresli paučinu sa slobode i ljubavi pa se osjećaj slobodnim kliknuti na svoje favorite i zaplesti se u fotke.
 
 
 
 
 
 
 
 
8.      Sea Dance festival
 
 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2