Skip to main content
  • alt
  • 3.06.2014.

Poznati pobjednici Juke DJ Thrill natječaja na INMusicu

Nissan Juke i INmusic festival pokrenuli su natječaj za nastup DJ-eva pod nazivom Juke DJ Thrill Contest na koji su se mogli prijaviti svi zainteresirani DJ-evi iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a priliku da svoju umješnost pokažu pred brojnim posjetiteljima najvećeg i najcjenjenijeg domaćeg open air festivala na dva otoka dobili su  El Fabiiani iz Slovenije, Anatra PM iz Srbije i Vukii Vukman iz Hrvatske.

 
El Fabiiani je slovenski DJ u usponu s jako dobrim osjećajem za povezanost glazbe i publike. Njegovi DJ setovi su energijom nabijena mješavina žanrova poput tech-house-a, techna, tribala te minimal i funky elektronike. Velika sklonost stvaranju glazbe odvela ga je daleko od slovenskih granica u daleke i lude party ekspedicije gdje kroz glazbu jasno pokazuje što znači stvarati sa srcem i dušom.
{youtube}Sawlq_IuLS0{/youtube}
 
Iz Srbije na INmusic festival dolazi Anatra Pm. Glazbom se počeo baviti prije 5 godina, a DJ-ingom prije dvije godine. Nije resident DJ, ali problema s nalaženjem gaži nema jer on je najbolji primjer da vas hobi može odvesti jako daleko, čak i na INmusic festival.
 
Granice neće morati prijeći, ali Liku hoće. Iz Splita dolazi Vukii Vukman. Ovaj dvadeset godina mladi DJ svoju je karijeru započeo 2007. godine, a uz miksanje muzike liježe i ustaje. Početkom 2012. počeo je producirati vlastite trake, a što zna i što radi trenutno demonstrira u ‘Flashbang rec’.
{youtube}4i2p9bp-5Xw{/youtube}
 
Povratnički Hidden stage rezerviran je svakog dana za ove glazbenike u usponu, a da biste ih od 23. do 25. lipnja slušali, požurite na jedno od službenih prodajnih mjesta i kupite svoju festivalsku i kampersku kartu. Prvu po cijeni od 349 kuna, a drugu za 150 možete pronaći u najbližem Tisak Media centaru ili Tisak Media Webshopu, Dirty Old Shopu u Zagrebu i na službenim stranicama festivala.
 
Vrlo atraktivan line up ovogodišnjeg INmusic festivala realiziran je zahvaljujući i potpori Ožujskog piva, OTP banke, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice.
 
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2