Skip to main content
  • 21.05.2019.

Pred početak moćnog trećeg izdanja stigli Viber stickeri Sea Stara

Četiri dana prije početka moćnog trećeg izdanja festivala stigli su Viber stikeri Sea Stara.

Piše: 


Preko milijardu Viber korisnika iz svih djelova svijeta od danas mogu razmjenjivati potpuno novi set „naljepnica“ posvećenih umaškom festivalu, njegovim headlinerima i predivnoj Istri.

Preuzmi ovdje Sea Star stickere za Viber:  https://vb.me/300c64

EXIT Team je ovim potezom učinio još jedan značajan korak u smjeru jake turističke promocije Istre, Umaga i Sea Star festivala jer su stikeri, osim hrvatske, dostupni i u engleskoj verziji širom planete, s posebno intenzivnom promocijom od strane Vibera u Italiji, Njemačkoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Austriji i zemljama jugoistočne Europe. Ako je suditi prema dosadašnjem uspjehu EXITovih stikera koje je preuzelo 3,5 milijuna korisnika iz čak 174 države te ih poslalo preko 42 milijuna puta i umaški Sea Star može očekivati ogromne brojke i doslovce planetarnu pokrivenost.

„Fantastična je vijest da će Sea Star dobiti svoje Viber stickere i time još jače predstaviti Umaški festival i regiju svijetu, ali i pomoći da se mladi ljudi, naša ciljana skupina lakše poveže i pritom sjajno zabavi. Među stikerima su i oni koji promoviraju Umag i Istru i ovo je odličan podstrek pred početak nove turističke sezone koja kao i prethodne 2 godine na sjajan način započinje Sea Star festivalom.“ – izjavio je Milovan Popović, direktor Turističke zajednice grada Umaga.

Neodoljive ilustracije, idealne za svakodnevnu ljetnu interakciju, predstavljene su u obliku 30 stickera u domaćoj verziji i 26 u engleskoj, a zasigurno će biti omiljene među Viber korisnicima. Morske zvijezde, školjke, tirkizna boja i druge naljepnice koje idealno oslikavaju mediteranski duh i nadaleko poznatu atmosferu i gostoprimstvo Istre predstavljeni su sada Viber korisnicima u kombinaciji s glazbenim stickerima koji evociraju hitove Wu-Tang Clana, Hladnog Piva i Vojka V koji stižu na najmoćnije Sea Star izdanje do sada!

Svi koji preuzmu Sea Star naljepnice postaju dio Sea Star zajednice, jedinstvenog sabirnog centra svih informacija o predstojećem festivalu. Ova zajednica već okuplja ljubitelje glazbe iz Umaga i cijele regije, pružajući im najnovije vijesti, intervjue, zanimljive ankete i još puno ekskluzivnog sadržaja.

 "Lansiranjem premijernog seta Sea Star naljepnica, još jednom potvrđujemo dugoročnu suradnju s EXIT festivalom, ujedinjujući tisuće ljudi koje spaja ista strast. Izuzetan timski rad i zajednički ciljevi do kojih smo došli inspirirali su posvećenu festivalsku zajednicu, koja svakodnevno komunicira jezikom svojih omiljenih ljetnih događaja, s ciljem da se dobro zabavi i emitira glazbene vibracije“ – izjavila je Daniela Ivanova, direktorica za poslovni razvoj kompanije Viber za Centralnu i Istočnu Europu.

Za festivalski vikend u Umagu se očekuje obilje sunca, dok u prekrasnu umašku lagunu Stella Maris 24. i 25. svibnja dolaze najveća hip hop grupa u povijesti Wu-Tang Clan, vodeći elektronski izvođači današnjice Sven Vath i Nina Kraviz, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, globalni hitmaker Mahmut Orhan, techno zvijezde nove generacije Ilario Alicante i Enrico Sangiuliani, vrh regionalne glazbene scene koju predvode Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Vojko V, Krankšvester, Marko Nastić, Petar Dundov, Fox, High5, Nola i mnogi drugi. Sve informacije o festivalu Sea Star dostupne su putem službene stranice www.seastarfestival.com.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk