Skip to main content
  • tom novy
  • 4.08.2011.

Predstavljamo line up trećeg Amstel Belgrade Foam festa

Treći Amstel Belgrade Foam fest održati će se u subotu 3. rujna u beogradskoj Areni, a organizatori uz hektolitre pjene najavljuju i odličan line-up koji će jednako zadovoljiti ljubitelje tvrdog i mekšeg zvuka. 

Naslovna foto

Tom Novy

Festival će otvoriti francuski DJ Ripli koji se na ovim prostorima proslavio pjesmom „Belgrade i love you“. Ripli je za Foam fest najavio mega premijeru, a tu je i njegov standardni set koji je ovo ljeto odjekivao Ibizom.

Kada je domaća podrška u pitanju, srpski DJevi među kojima su Kizami, Mirko, Miks i DJ Plaja dovešće atmosferu do usijanja, a njima će se pridružiti i proslavljeni Marko Nastić, glavni akter techno zvuka u Srbiji i najaktivniji srpski DJ u inozemstvu.

ANTOINE CLAMARAN
Više nego uspješnim albumom „Release yourself“ Clamaran se probio među najbolje DJe današnjice. Hitovi kao što su „When the sun goes down“ i „Live your dreams“ obilježili su prethodni period, a trenutno to čini i traka „Stickshift“ koja je plod suradnje sa Sorayom Arnelas započetom prošle godine.

TOM NOVY
Uspjesi na svjetskim top listama i nastupi u najboljim klubovima na svijetu svakodnevnica su ovog talentiranog njemačkog DJa. Pjesme „I house u“ i „Pumpin“ vinule su ga sredinom devedesetih među zvjezde, gde se nalazi i danas. „Superstar“ je i zvanično među deset najboljih u povjesti plesne glazbe, a pjesme „Your body“ i „Take it“ napravile su pomutnju na svim meridijanima.

CRISTIAN VARELA
Osvajač međunarodne nagrade „Ibiza 2007“ za najboljeg tehno DJa na svijetu pobrao je pored ove još stotinjak svjetskih glazbenih nagrada. „Plastic tits“, „Titan“ i „Funky Beat“ remiksi su po kojima je Varela prepoznatljiv, a ništa manju euforiju ne izazivaju ni „Florencia“ i „Funky tones“.

Festival će najvjerovatnije već tradicionalno zatvoriti Dejan Miličević čiji stil predstavlja varijacije techno, house i minimal zvuka oprezno kombiniranog i miksanog na dva do tri gramofona.

{youtube}zfMpUp9Bavk{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2