Skip to main content
  • lost theory
  • 3.08.2012.

Produžena pretprodaja za Lost Theory

Organizatori Lost Theory festivala su zbog velikog interesa odlučili izaći u susret posjetiteljima i produžiti pretprodaju festivalskih ulaznica.

Naslovna foto

Lost Theory Festival

Tako pretprodaja festivalskih ulaznica na webu i prodajnim mjestima po cijeni od 635,00kn traje do 8. kolovoza. Vikend ulaznice u pretprodaji po cijeni od 300,00 kn mogu se kupiti samo na prodajnim mjestima u Hrvatskoj do 14. kolovoza.

Prodajna mjesta:
ZAGREB – Dirty Old Shop, Tratinska 22,
RIJEKA – Bio Giardin, Krešimirova 26a,
ČAKOVEC – Cvjećara Tamara, Ante Starčevića 8,
SPLIT – Rakijarnica, Dosud 6,
ZADAR – Caffe Bar Zodiac, S. Ljubavca 2,
Lost Theory Info Shop, Nikole Matafare 2

Drugo izdanje glazbeno-umjetničkog festivala Lost Theory održat će se od 15. do 20. kolovoza te ugostiti preko 100 izvođača u Deringaju (Gračac), 60 km od Zadra. Lost Theory je pripremio tri stagea; Psy, Crossover, Chill forest spreko 100 izvođača psytrance, acid, goatrance i dubstep orijentacije među kojima je i jedan od najboljih goa i psytrance izvođača, Hallucinogen te Cosmosis, Furious/Crazy Astronaut Live, Derango ft. Purosurpo, Hallucinogenic Horses i mnogi drugi.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2