Skip to main content
  • tomorrowland
  • 24.01.2013.

Prva imena Tomorrowlanda

Festivali su ove godine očito u praksu uveli objavljivanje izvođača doslovno na kapaljku kako bi što više zaokupili medijsku pozornost, pa čak i onaj najveći Tomorrowland, kojeg je prošle godine posjetilo preko 180 000 ljudi.

Naslovna foto

tomorrowland

Tako su u javnost puštena prva četiri izvođača, a to su američki bacač torti i dugokosi DJ Steve Aoki, zatim predstavnik mlade švedske progressive house generacije Alesso i neumorni Marco Carola koji se u ovoj godini nalazi na raznim festivalskim line-upovima diljem svijeta. Priružit će im se za ovu prvu najavu izvođača i Arty, mladi talent iz Rusije.

{youtube}OnSKPiyHEEs{/youtube}

Bajka zvana Tomorrowland iza koje stoji organizacija ID&T namjerava se upustiti u globalnu avanturu iako su naglasili da se Tomorrowland neće prodati, te da će verzije festivala prezentirati u drugim zemljama svijeta jedino ako bude po njihovim uvjetima i tamo gdje se budu osjećali ugodno.Za sad ih žele bogati Rusi, Australci, te naravno Amerikanci.

Tomorrowland se ove godine održava od 26. – 28. srpnja., a ulaznice za let i put kreću od prodaju od 9. veljače. Registraciju možete napraviti na službenim stranicama festivala, a svatko tko namjerava kupiti ulaznicu mora se prvo registrirati najdalje do 7. veljače 2013. Kao i dosad, prvi kontignet ulaznica bit će pušten za belgijske posjetitelje 9.veljače, a potom i za ostatak svijeta 16.veljače.

{youtube}0MBXkrgEvbQ{/youtube}

soul gravity desktop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju