Skip to main content
  • Garden 2013
  • 10.01.2013.

Prva imena za Garden 2013!

Nakon što je Garden festival u Tisnom objavio s kojim će partnerima surađivati na ovogodišnjem izdanju, sada je objavljeno i prvih nekoliko izvođača, a ostaje se vjernim disco i house zvuku.

Piše: 

Naslovna foto

Garden 2013

Kao što vjerojatno već znate, ovaj sedmodnevni festival, prvi u nizu od 5 njih koji se održavaju u kamp naselju kraj Murtera tijekom ljeta, traje od 3. do 10. srpnja.

Od prvih headlinera koji su najavljeni za 2013. su Theo Parrish, Bicep, Huxley, Eats Everything, Maurice Fulton, Tim Sweeney, Brawther i Young Marco, a od live izvedbi možemo poslušati Auntie Flo, Paqua i redovitog gosta Garden Festivala Crazy P-a.

Theo Parrish

Naravno da su tu i poznati partiji na Argonaughty brodu, kao i u nekadašnjem Poratu, a sada Barbarellas klubu, s imenima s kojima ćemo opet pratiti i ovaj festival. I Garden u Zadru će održati nekoliko partija povodom festivala, no o svemu ćemo biti obaviješteni na vrijeme, tijekom narednih mjeseci.

Još samo 7 mjeseci…a onda đuskanje, kupanje, sunčanje, uživanje u dobroj mjuzi….i sve što donosi ljeto.
{youtube}IdYkOgYpoG0{/youtube}

{jcal_latest eventid=835}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2