Skip to main content
  • 15.07.2011.

Prvi izvođači za Re-Vel-In festival

Najavljeni su prvi headlineri Re-Vel-In Festivala koji će se održati u poznatom dubrovačkom Culture Clubu Revelin smještenom u istoimenoj tvrđavi.

Piše: 

Naslovna foto

Revelin


SHARAM – kultni house DJ i producent, dio poznatog dvojca Deep Dish, osvajač Grammyja i podjednako uspješan solo izvođač. Vrhunac Sharamove karijere definitvno su bili objava singla “PATT (Party All The Time)”, ljetnog superhita 2006., te izlazak albuma “Get Wild” na kojem se surađivao sa Diddyjem, te Kid Cudijem, Patsy Cline s kojima potpisuje single “She Cam Along”, jednu od klupskih himni 2009. godine.

TOM NOVY – prisutan na sceni već više od 15 godina, Tom Novy je razvijao stil unutar domene house zvuka, od početnog progresivnog do aktualnog garage housea prožetog vokalima. Među najveće Tomove uspjehe definitivno spadaju singlovi “Without Your Love” I “Your Body”, ali I činjenica da je nevjerojatnih 14 godina bio resident kultnog Spacea na Ibizi.
 
“Culture Club Revelin”, jedan od najvećih klubova na našoj obali, smješten u prostoru  tvrđave Revelin na ulazu u Grad. Velika centralna dvorana i impresivna terasa s jednim od najljepših pogleda koje ćete doživjeti mogu primiti više tisuća posjetitelja i omogućiti im da se doslovno svi osjećaju kao VIP.
 
Vjerojatno najpoznatija jadranska turistička destinacija I globalno poznati fenomen, grad Dubrovnik, ovog će ljeta postati odredište za tisuće ljudi željenih kvalitetne festivalske zabave. RE-VEL-IN Festivalom najvećim takve vrste u cijeloj južnoj Dalmaciji Dubrovnik i njegovi gosti dobivaju centralni i najveći glazbeni događaj ljeta kojim će se iznimno obogatiti turistička ponuda Grada, ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.
 
ULAZNICE
U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 249 kn na prodajnim mjestima u sustavu Eventima (www.eventim.hr).

Nakon house čarobnjaka Sharama i Toma Novyja svoj nastup na Re-Vel-In Festivalu 29. srpnja potvrdila je i svjetska dance pop superzvijezda INNA. Bit će to prvi hrvatski nastup pjevačice čiji su singlovi “Club Rocker” i “Sun Is Up” najveći europski plesni hitovi proteklih mjeseci i čiju karijeru glazbenice, humanitarke i modne ikone prati više od 3 milijuna fanova na Facebooku.

Prekrasna 24 godišnja Rumunjka INNA na Re-Vel-In Festival dolazi sa live showom i reputacijom prvorazredne, adrenalinske koncertne eksplozije. Ova atraktivna pjevačica dosad je objavila dva albuma – “I Am The Club Roker” i“Hot” –  čiji su singlovi hvatali vrhove top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Francuskoj, Rusiji, Švicarskoj i diljem Europe. Nastup u Dubrovniku ovoj će ambasadorici UNICEF-a i aktivistici za prava životinja bio premijerni nastup u Hrvatskoj, samo nekoliko tjedana nakon što je oduševila više od 15 tisuća fanova na velikom partyju u Ljubljani.
 
Inna uz Toma Novyja i Sharama predvodi line up Re-Vel-In Festivala koji će se od 28. do 31. srpnja održati najimpresivnijem klubu na Jadranu – dubrovačkom “Culture Clubu Revelin” smještenom u istoimenoj tvrđavi. Velika centralna dvorana kluba i prekrasna terasa s jednim od najljepših pogleda koje ćete doživjeti mogu primiti više tisuća posjetitelja i omogućiti im da se doslovno svi osjećaju kao VIP.

Re-Vel-In Festival, najveći festival elektronske glazbe na jugu Dalmacije, objavljuje natječaj u kojem će pobjednicima omogućiti da pokažu svoje DJ vještine na glavnoj pozornici festivala, rame uz rame sa headlinerima.
 
Želiš li biti taj koji će nastupiti prije Sharama, Toma Novyja ili svjetski poznate Inne dobro obrati pažnju na propozicije natječaja.
 
NATJEČAJ
Natječajem će se odabrati 4 house DJ-a koji će, svaki jednu večer, nastupiti na glavnoj pozornici Re-Vel-In Festivala.
 
TRAJANJE
Prijave traju od 15. do. 24.07., a pobjednici, koje zajedno odlučuju glasovi publike i stručno mišljenje žirija, će bit objavljeni u ponedjeljak, 25. srpnja.
 
PRIJAVE
Svi zainteresirani DJ-i trebaju uploadati mix žanrovski orjentiran prema houseu na www.mixcloud.com i tagirati ga sa “Re-Vel-In Festival”.
 
Link s mixom je potom potrebno shareati na što je moguće više socijalnih mreža kako bi dobili više “favouritesa” od publike. Kombinirani glasovi publike i stručnog mišljenja žirija donijet će četiri pobjednika.
 
Pobjednike očekuje plaćeni put, smještaj i nastup na glavnoj pozornici festivala jedan od četiri dana, između 28. i 31. srpnja koliko će trajati ludnica u predivnoj dubrovačkoj tvrđavi Revelin.  
 
Lucky losers, tj oni koji završe na drugom mjestu bit će za svoj trud nagrađeni festivalskom ulaznicom.

Prvi po redu Re-Vel-In Festival održat će se od 28. do 31. srpnja u Culture Club Revelin-u u istoimenoj tvrđavi na ulazu u dubrovački Stari grad. Glavne zvijezde najvećeg glazbenog događaja juga Dalmacije čine Inna, Sharam i Tom Novy uz koje će se slijedećih dana najaviti još headlinera. Njima će, naravno, podršku dati regionalni i dubrovački DJ-i, te pobjednici našeg natječaja.

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.