Skip to main content
  • 13.07.2016.

Prvi puta u Europi globalni festival boji Zrće u neonske boje!

Neonska boje su samo obične boje podignute na maksimalnu potenciju, one koje su rekle da se neće zadovoljiti pastelnim nijansama naznaka nego će udariti sa svime što imaju. 

 
Pa ne živiš li svoje dane i ljeta u bež tonovima postojanja već ih bojiš u ekstremne manifestacije jakoga i jednako tako želiš da tvoja okolina odražava bure, oluje i prekrasne nevere koje nosiš unutra,u tom slučaju sparkiraj entuzijazme večeras, 13. srpnja, u Kalypso na, plesu potpuno odanoj, zrćkoj plaži.

FB EVENT: NEONSMASH MUSIC FESTIVAL

 
Kao one koje tvoje zainteresirano znatiželjno oko hvata u obliku odbijajuće se refleksije specifičnih valnih duljina, boje imaju sasvim stvaran terapeutski potencijal mijenjanja stanja uma i stvaranja transverzalnog vala dobre energije, prestrojavajući ti neurone na pozitivnije i ljepše moduse postojanja.
 
NEONSMASH® je sasvim novi koncept koji upisanu kao glavnu misiju nosi pogurati najbolje od housea u strastveni poljubac s doživljajem svijeta u intenzivnim bojama uz koncept showa koji cilja ničemu drugome do nefiltriranoj neonskoj zabavi i uzbuđenju. NEONSMASH® je globalni brand koji je već obojio velike svjetske pozornice kombinacijom elektronike, polijevanja bojama, fenomenalne produkcije i intenzivnih nastupa, a Kalypso upravo postaje dom prvoj europskoj stanici šarenog branda.

 
Novo ljeto, novi ambijent uklopljen u šumu i cvrčke, blijesak boja na licu i intenzivna radost koja će poslužiti kao životno gorivo sjećanja i optimizma u mjesecima koji dolaze čekaju na flooru Kalypsa. Počinjemo oko ure prije ponoći i prskanje ne staje do 6 ujutro. Dobrodošli u neonsko jako prekrasno multi-bojno užareno ljeto!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk