Skip to main content
  • 25.06.2018.

Raspored festivalskog programa i boat partyja Defected Croatia 2018

Na garden lokaciji skrivenoj u Tisnom kolovoz je naj temporalna točka za biti jer vrijeme je i za novu inačicu Defected Croatia festivala koja u izdanju 2018. frlji zvučnike neumorno od 9. do 14. kolovoza. Kada mačke nema miševi kolo vode, no zar nije svejedno je li mačka ili miš dok god se kolo okreće?

Piše: 

Pa u borbi protiv stagnacije, tišine, dosade, monotonije, odsutnih mačaka i divljih miševa Defected kao najveći festival house krda stiže s 4 pozornice, dva dnevna isplovljavanja party brodova i četiri aftera u legendarnom Barbarella's klubu pod otvorenim nebom za najbolje od punog spektra house hedonizma uz golema imena kao što su Dennis Ferrer, Honey Dijon, DJ Boring, CamelPhat, Soul Clap, Riva Starr, Dan Shake, DJ Gregory, Black Motion

Defected se tako ujedinjuje s Relentless kako bi otvorio festival partyjem na Main Stageu u četvrtak 9. kolovoza, a s tobom su Basement Jaxx, Claptone, Danny Howard, Sam Divine B2B Simon Dunmore, Mat.Joe i Andy Daniell, dok će se na glavnoj pozornici kroz tjedan između ostalih pojaviti još i CamelPhat, Amine Edge & DANCE, Masters At Work, Dennis Ferrer, Roger Sanchez

Tamo preko vode na Beach Stageu domenu nose Derrick Carter, Soul Clap i Folamour za Classic Music Company, Todd Terry, Dimitri From Paris i Horse Meat Disco za Glitterbox te Nightmares On Wax, DJ Gregory i još mnogi za Defected Block Party Beats.  U sjeni Olive Grove čeka repriza spektakularnog prošlogodišnjeg Garage Sessionsa a Samom Divineom & Hatchom u subotu, dok Black Motion preuzimaju sjajnim live actom uz Sefa Komboa i MoBlacka u nedjelju.

Slavni Argonuth isplovljava dva puta dnevno uz CamelPhat presents BLOW! In The Haus s Meléom, DJ Hausom i DJ Boringom, 4 To The Floorom, Relentless pres. Defected, DVINE Sounds, Glitterbox, Soul Heaven pres. Deepah Ones, Classic Music Company, Roger Sanchezovim Undr The Watr, Café Mambo Ibiza i Beatportom, dok će Pontoon svaki dan plesati uz glazbenike kao što su Sy Sez, Peznt, Aston Martinez i Brown S donoseći soundtrack plaže.

Kada se spusti noć Barbarella's preuzimaju glazbeni teškaši kao što su DFTD, Classic Music Company i dakako Defected koji dovodi Franky Rizarda, Low Steppa, Spena & Karizmu, Human Movement, Honey Dijon i mnogi drugi za noći pod zvjezdanim nebom.   

Ovo dakako nije ni blizu sve jer Defected je cjelokupni odmor, a ne samo glazba, Garden resort je mjesto za cijeloga tebe ne samo za uho, pa tako uz partyje ove godine posebna pažnja posvećuje se i unutarnjem miru, zenu i centriranju uz wellness program "Mindfulness" pa ćeš se moći izgubiti i pustiti sve da odteče s tebe u vođenim meditacijama, zapetljati se u perec svoje osobe, pozdraviti Sunce, biti pas prema, gore, dolje i u bilo kojem smjeru kroz satove yoge, isprobati power balet za malo kardio pumpanja i snage, nakon poderanih tetiva prakticirati mir i od zvučnika se povući u izučavanje umjetnosti tišine. Za više detalja o pojedinačnim satovima i praksama navrati na službene Defected Croatia stranice OVDJE, dok te dnevne i tjedne festivalske ulaznice za ponosnog Balkanca čekaju na Entrio sitemu ovdje. Line up partija na bordovima i na suhom provjeri niže:

 

sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2