Skip to main content
  • alt
  • 26.08.2015.

Regeneriraj se u Osijeku

Regeneracija, ponovno generiranje, obnavljanje, popravljanje oštećenog tkiva tebe i obećanje novog, čišćeg i cjelovitijeg života, vraća te u homeostazu na osječkom tlu.

 
Od 18. do 20. rujna Stara Drava u Bilju postavlja dvodnevni elektronički spektakl na dva floora prikladno nazvanima Mind Regeneration Floor i Soul Regeneration Floor koji će se pobrinuti za cijelog tebe. Descartes je govorio o dualizmu umnog i tjelesnog tebe, ali može funkcionirati i kao dualizam duše kao intuitivne i uma kao racionalnog.

alt

 
Na podiju koji se brine za obnavljanje uma čeka te Petralala, Darko, Between The Lines, Hotep, Damzah, Stevo, System Lock, Psymustafa, Inner, Huz Det & Trisha, Winpa, Annunnakki, Mindmanifest, 3TT, Kinnari, Quinlanvos i Dominik.
 
Dušu pak zacjeljuju do sada objavljeni Uyulala, Fixell, Sretni Edi, Richma, Kudjo, Sven, Astralmanifest, Tiamat i Azangi.
 
Dođi, pleši, otresi sve ono što se zalijepilo na kaskade tebe. Za više informacija o svim umjetnicima ponaosob skokni na službenu FB stranicu eventa a šuška se da će na šanku biti svega. Osijek te čeka!
 
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2