Skip to main content
  • the garden festival
  • 12.06.2012.

Regionalni festivali opet najbolji

Nije potrebno daleko otići da bi pronašli najbolje festivale u Europi i svijetu, oni su tu u našoj regiji, mi ćemo ove godine biti ugodni domaćini najboljih svjetskih zabava.

Naslovna foto

the garden festival

Garden festival našao se na drugom mjestu najboljih festivala u Europi prema poznatom turističkom vodiču Lonely Planet, dok je Exit Novi Sad od strane CNN-a uvršten u 50 najboljih svjetskih festivala.

Garden Festival i Electric Elephant se održavaju početkom srpnja u Tisnom, mjestu ljepote tipične za morske gradiće, gdje nastupaju najbolji predstavnici europske elektroničke i dance glazbe. Tisno pruža puno više od ostalih festivala u regiji svojim izvanfestivalskim sadržajima, a to su krstarenje brodom oko okolnih otoka, istraživanje zavučenih uvala i degustacija nevjerojatnih morskih delicija.” – napisali su u Lonely Planetu.

Za mene je Exit jedan od najboljih festivala na kojima sam ikada bio, veliki broj bendova i glazbeno raznovrsnih pozornica čine da osetite bit glazbe i da u potpunosti uhvatite taj poseban festivalski štih“ – kaže Rodney P iz britanskog benda Sleepin’ Giantz, koga je CNN citirao predstavljajući Exit.

Exit je također ranije ove godine uvršten u 10 najboljih i najpovoljnijih festivala na svijetu od strane britanskog lista Sun, a Garden festival je na vrhu liste Resident Advisora, najrelevantnijeg portala koji pokriva elektronsku glazbu u svijetu.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk