Skip to main content
  • 9.08.2023.

Rekordan broj izvođača i rekordan broj bina na 11. Freshwave festivalu!

Pridruži se najvećim zvijezdama na novom izdanju festivala, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona i najboljom festivalskom produkcijom do sada!

Piše: 

Iza nas je čitava dekada nezaboravnih trenutaka, snažnih emocija, ljubavi, fantastičnih nastupa nekih od najtraženijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena, a sada je vrijeme za novu dekadu. Desetljeće još snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda.

Nastavljajući konstantan rast festivala, Freshwave želi da svojoj publici, uz nastupe nekih od najpoželjnijih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda, nastavi da nudi jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovativne i spektakularne vizualno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje bine, bogate sadržaje
festivalskih zona ali i mnogobrojne turističke sadržaje grada na Vrbasu poput vožnje Dajak čamcem ili raftinga.


*Za line up u većoj rezoluciji klikni ovdje

Na ukupono 5 festivalskih bina od 10. do 12. kolovoza nastupit će gotovo 100 izvođača, a najveći interes je za nastupe headlinera festivala: Eelke Kleijn, Argy, Indira Paganotto, Ilario Alicante, Bart Skils, Miss Monique.

Podsjećamo da su u prodaji Regularne Freshwave ulaznice:
– REGULAR 3-dnevna ulaznica dostupna je po cijeni od 45€/89 KM
– REGULAR 1-dnevna ulaznica dostupna je po cijeni od 18 €/35KM
– REGULAR 3-dnevna VIP ulaznica dostupna je po cijeni od 75€/149KM
– REGULAR 1-dnevna VIP ulaznica dostupna je po cijeni od 30€/59KM

Kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni, koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posjetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posjetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu.

Festivalske ulaznice su dostupne na ticket servisa kupikartu.ba

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2