Skip to main content
  • 10.06.2014.

Roger Sanchez na novom splitskom festivalu

Split je domaćin novom glazbenom Split Beach Festivalu.

Piše: 


U dva festivalska dana, 08. i 09. kolovoza splitska plaža Bačvice postat će središtem regionalne zabave. Američka DJ zvijezda Roger Sanchez, te Thomas Gold iz Njemačke i aktraktivna grupa La Fiesta prvi su potvrđeni izvođači novog festivala koji će u Dalmaciju i u kolovozu privući tisuće turista iz cijelog svijeta.

Grad Split i Splitsko – dalmatinska županija, nakon svjetski poznatog Ultra Europe festivala, prepoznali su Split Beach Festival kao jednu novu energiju i poticaj za obogaćivanje ponude vrhunskih glazbenih sadržaja. Split ovim novim festivalom postaje iznimno zanimljiv brojnim ljubiteljima elektronske glazbe iz cijelog svijeta i u kolovozu.
{youtube}ecWZpYX-aKg{/youtube}

Na predstavljanju novog splitskog festivala u hotelu Park ogranizatori su najavili bogat festivalski sadržaj koji uključuje sve atraktivnije boat partije, vrhunsku produkciju, atraktivne glazbene goste, te sportske sadržaje tijekom festivalskih dana. Posebna se pažnja posvećuje očuvanju same plaže pa su tako angažirane dodatne snage kako bi Bačvice blistale u svakom trenutku. U suradnji sa studentskim zborom grada Splita organizatori Split Beach Festivala splitskim studentima poklanjaju 500 ulaznica za festival.
{youtube}b6NfSmZnvQM{/youtube}

Ulaznice za festival prodaju se putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com te www.ticketshop.hr po cijeni od 149 kuna za prvih 300 festivalskih ulaznica  i to od 12. lipnja 2014.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk